July 21, 2024

Radu Drăgușin este, la 21 de ani, principala „marfă” de export din naționala noastră. Și putem spune că, în sfârșit, avem din nou un fotbalist care poate să îi calce pe urme lui Cristi Chivu.

Actualul jucător al lui Genoa traversează cel mai bun moment din carieră. Iar prestațiile sale au fost încununate de faptul că granzii din Premier League au luat pixul și l-au trecut în fruntea listei pentru transferuri.

EURO 2024 îl prinde pe Radu Drăgușin în Premier League

Radu Drăgușin este conștient de asta și a obținut un acord bun cu șefii „grifonilor”. Astfel, înainte de partida cu Israel, fundașul de 21 de ani a bătut palma cu Genoa în termenii doriți de el.

Contract cu actuala sa echipă până în 2028, dar cu o clauză care să îi permită să ajungă la Newcastle sau Arsenal. Oricine îl va lua o să plătească 30 de milioane de euro. Un chilipir pentru milionarii din Premier League. Mai ales că vorbim de un tânăr de 21 de ani, titular în naționala României. Șansele ca Radu să prindă EURO 2024 la o forță a Europei au crescut considerabil.

Singura doleanță a italienilor e ca Radu Drăgușin să nu plece în iarnă, mai ales că obiectivul echipei – salvarea de la retrogradare – poate fi atins mai ușor cu românul în garnitura de start.

Adrian Mutu încă rămâne cel mai scump transfer al unui jucător român

Transferul lui Radu Drăgușin la una dintre formațiile de top din Premier League ar schimba un clasament în care Adrian Mutu continuă să rămână lider.

Transferul de la Parma la Chelsea al fostului atacant este, chiar și azi, cel mai scump al unui fotbalist român.

„Briliantul” este urma de Cristi Chivu, care a ajuns la AS Roma în schimbul a 18 milioane de euro. Denis Man ocupă ultima poziție a podiumului, prin cele 13 milioane de euro plătite de Parma lui Gigi Becali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *