December 2, 2023

Giulia Anghelescu (38 de ani) este de mai bine de trei decenii în lumina reflectoarelor. Dat fiind faptul că a crescut în carieră odată cu vârsta, chiar și prima sa iubire a fost cunoscută de publicul larg. Înainte de a-și întemeia o familie cu Vlad Huidu, a trăit o poveste de iubire cu fiul unui fost antrenor de la Rapid. Mulți credeau că vor ajunge să se căsătorească, dar s-au despărțit după 6 ani. 

Concurenta de la America Express și Vlad Huidu se cunosc de mai bine de 19 ani și sunt căsătoriți din anul 2012. Au doi copii împreună, Mikael Eduard (8 ani) și pe Antonia Sabina (11 ani). Au o căsnicie bine sudată, fapt care s-a văzut și în emisiunea de la Antena 1. Totuși, cu cine s-a iubit înainte de a-și găsi jumătatea?

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, căsătoriți de mai bine de 11 ani / Sursă foto: Facebook

Giulia Anghelescu a avut o relație cu Costin Manea

Din anul 2001, Giulia Angelescu a început o relație cu fiul regretatului antrenor de la Rapid, Nicolae Manea, Costin. La vremea aceea, artista avea doar 17 ani, iar fotbalistul, 20. Amândoi erau extrem de tineri, dar toată se întreba când va avea loc nunta:

„Toată lumea ne întreabă când ne căsătorim, dar nouă ne e bine așa. Cu siguranță vom face și pasul ăsta”, spunea fosta membră a trupei Candy.

Despre despărțire, a comentat:

„Îl cunosc pe Vlad de mulți ani și întotdeauna ne-am înțeles foarte bine. Nu pot decât să zic că a fost omul potrivit la momentul potrivit“.

Mai mult decât atât, cei doi voiau să aibă și un copil, o fetiță:

„Vreau să fiu o mireasă frumoasă, în formă. După aceea, pot să rămân gravidă și să mă îngraș!”.

(CITEȘTE ȘI: Giulia Anghelescu a apărut fără verighetă, iar CANCAN.RO a deslușit misterul. “M-am grăbit și…” Ce relație are cu Vlad Huidu)

Cum s-a cunoscut cuplul de la America Express

În cadrul unui interviu, Giulia Anghelescu a povestit că nu a fost dragoste la prima vedere și că începutul a fost dificil, dat fiind faptul că nu ieșise de mult din relația cu Costin Nicolae. Vlad Huidu a avut răbdare cu ea și a știut cum să o cucerească:

„Ne-am cunoscut la o emisiune TV în urmă cu… 17 ani. Nu a fost dragoste la prima vedere nici pe departe. Abia după doi ani de când ne-am cunoscut ne-am dat seama că vrem mai mult sau abia atunci s-a decis el că vrea să mă cucerească. A avut puțin de lucru cu mine, pentru că abia ce mă despărțisem de iubitul cu care fusesem 7 ani și cred că îmi doream puțină libertate, însă a insistat și, după câteva luni, am cedat. 

A fost și dificil, și dureros, însă eu nu am avut niciun dubiu în ceea ce privește sentimentele noastre. La un moment dat, am încetat să mai încerc să le demonstrez ceva celor din jur și mi-am canalizat toată energia pe relația noastră. Atâta timp cât noi suntem fericiți împreună, nu mai contează nimic, iar dacă ne uităm puțin în urmă, ne dăm seama că și momentele acelea ne-au învățat ceva și ne-au făcut mai puternici”, a spus vedeta pentru Viva, acum doi ani.

(CITEȘTE ȘI: Giulia Anghelescu, mărturisiri sincere! Cum a afectat relația de cuplu întreaga experiență America Express: „Se văd rezultatele”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *