December 1, 2023

Make-up artistul Ema Uta pare să fi trecut rapid peste despărțirea de Alex Bodi și să își refacă viața într-un mod spectaculos.

Surprinsă într-un club de fițe din Capitală în weekendul trecut, Ema a demonstrat că nu suferă deloc după finalul relației cu musculosul din Mediaș.

Despărțirea celor doi, dezvăluită în exclusivitate de o publicație, a avut loc acum cel puțin două săptămâni, iar, în mod surprinzător, nu se pare că există niciun semn de împăcare între ei.

Ema Uta a fost văzută dansând lasciv și purtând o rochie provocatoare în cadrul unei petreceri în Loft, atmosferă în care și-a făcut simțită prezența într-un mod exuberant.

Cu o atitudine fără regrete, Ema a demonstrat că viața continuă și că nu se lasă afectată de despărțire.

Imaginile și filmulețele postate sugerează că make-up artistul se distrează din plin și își îmbrățișează libertatea proaspăt descoperită.

Se pare că aceasta își îndreaptă atenția către momentele fericite și nu lasă loc pentru sentimente de tristețe sau regret.

Pe lângă petrecerea animată, Ema Uta a fost surprinsă îmbrăcând o creație semnată de Claudia (Babs), iar acest detaliu ar putea indica o apropiere sau inspirație din partea prietenei sale celebre, care la rândul ei a trecut printr-o despărțire notabilă.

În ciuda zvonurilor și speculațiilor, Ema Uta pare să abordeze această nouă etapă cu o atitudine puternică și un caracter de invidiat.

Indiferent de motivele despărțirii, fosta parteneră de viață a lui Alex Bodi demonstrează că este în câștig, bucurându-se de viață și de momentele frumoase care îi apar în cale.

 

Make-up artistul, pe val în weekendul trecut / (Sursa: CANCAN.RO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *