May 20, 2024

Emilia Ghinescu trece prin clipe de coșmar! Cântăreața de muzică de petrecere a dezvăluit că de câteva zile este hărțuită de un necunoscut. Iată prin ce trece îndrăgita artistă!

Emilia Ghinescu a ajuns la capătul puterilor după incidentele prin care a trecut recent. Este mai hotărâtă mai mult ca niciodată să solicite sprijinul autorităților. Ea a împărtășit în mediul online suferințele prin care trece. Iată ce i s-a întâmplat îndrăgitei cântărețe de muzică de petrecere!

Recent, Emilia Ghinescu a avut curajul să împărtășească fanilor săi din mediul online experiența prin care trece de câteva zile. Ea a dezvăluit că este constant hărțuită de o persoană care o sună de peste 10 ori în fiecare noapte.

Artista se simte neputincioasă în fața situației și nu știe cum să oprească aceste apeluri. Astfel, Emilia a decis să ceară ajutorul Poliției și va merge să depună o plângere începând de luni, sperând că astfel va reuși să se simtă în siguranță și să nu mai treacă prin astfel de situații neplăcute.

„Și asta-i doar o parte dintre ele. Nu înțeleg de ce trebuie să suport eu un om care are reale probleme. Luni merg la poliție să depun plângere.”, a fost mesajul postat de artistă pe rețelele de socializare.

Citește și: EMILIA GHINESCU, ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA CU NICU PALERU. AU FORMAT SAU NU UN CUPLU?!

Emilia Ghinescu nu este singura artistă care a fost hărțuită de fani

Recent, și Mariana Ionescu Căpitănescu și Marcela Fota au avut parte de experiențe similare cu fanii lor.

Cele două artiste au fost contactate de un fan care le suna de până la 200 de ori pe zi. Această situație le-a afectat viața personală, neputând să mai comunice cu cei dragi la telefon din cauza numărului mare de apeluri primite.

„Este ceva de groază ce poate să scrie acest om. Într-o zi m-a sunat de 200 de ori în 2 ore. Apelurile de la el sunt în permanență. Activitatea mea acum e să țin telefonul pe mod avion. Noi suntem într-un real pericol.”, a dezvăluit în urmă cu ceva vreme, Mariana Ionescu Căpitănescu, într-o emisiune TV.

Mai apoi, se pare că bărbatul a fost identificat și reținut de oamenii legii.

„Mă simt mult mai liniștită pentru că am fost atât de mult deranjată de apelurile telefonice și de mesaje de la acest personaj, pentru că încă nu îi știu numele, și mă simt mai liniștită.

Mă simt cumva eliberată, pentru că simțeam că sunt în pericol și-mi era teamă pe la evenimente, să nu se întâmple ceva, să fiu urmărită de acest individ și acum mă simt cumva mai liniștită și nu mai primesc nici apeluri necunoscute, nici mesaje pe whatsapp, mă simt eliberată.”, a mai dezvăluit în urmă cu ceva vreme în urmă Mariana Ionescu Căpitănescu, în platoul Antena Stars.

Citește și: EMILIA GHINESCU, ACUZATĂ CĂ A DAT ȘPAGĂ PENTRU CA FIICA EI SĂ IA PERMISUL DE CONDUCERE. PRIMA REACȚIE A ARTISTEI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *