May 20, 2024

România ascunde multe ”bijuterii” turistice de care oamenii se pot bucura. O astfel de locație specială urmează să se deschidă la începutul lunii iunie, iar vizitatorii sunt așteptați în număr cât mai mare. Creatorii conceputului au vrut să aducă farmecul Japoniei la noi în țară, punând bazele unei grădini botanice. Aceasta se află la mai puțin de două ore de orașul Cluj-Napoca. 

Mulți români visează să viziteze Japonia datorită farmecului său aparte, dar și pentru a explora grădinile impresionante. Acestea au devenit un simbol pentru Țara Soarelui Răsare, fiind obiective turistice tradiționale care creează peisaje idealizate în miniatură.

Citește și: LOCUL DIN ROMÂNIA ÎN CARE OAMENII S-AU ÎNTORS ÎN TIMP, ÎN 1888. CEL MAI CIUDAT FENOMEN DIN 2024 SE DESFĂȘOARĂ ÎN JUDEȚUL BUZĂU, LOCALITATE NĂIENI

Locația cu farmec japonez, aflată la câțiva kilometri de Cluj-Napoca

O locație de vis pentru România își așteaptă vizitatorii care doresc să își redescopere pacea interioară într-o oază de liniște și relaxare. Creatorii conceptului promit o experiență minunată, cu farmec japonez.

Grădinile fermecate ale dragonilor, așa cum sunt numite, se află la doar o oră și 40 de minute de orașul Cluj- Napoca. Mai exact, acestea pot fi vizitate de către persoanele interesate în satul Găiești, comuna Acățari, județul Mureș.

„Toate pozele sunt făcute în gradina noastră. Peștișorul nostru îți va împlini 3 dorințe.”, au transmis organizatorii, potrivit Știri de Cluj.

Peștișorul din Grădina Japoneză din Mureș/ Sursa foto: Știri de Cluj

Nu este ușor să aranjezi o grădină în așa fel încât să obții frumusețea și misterul specific celor japoneze. Cei care se ocupă de acest aspect pot fi numiți adevărați artiști. Aceste grădini din județul Mureș se întind pe o suprafață de șase hectare, iar turiștii se pot bucura de peste 1500 de specii de plante.

Organizatorii au anunțat că locația se va deschide în data de 1 iunie 2024, chiar de Ziua Copilului. De asemenea, cei interesați trebuie să știe că poate fi vizitată zilnic între orele 10:00-18:00. Grădinile ”fermecate” sunt pregătite pentru a încânta turiștii dornici să se bucure se liniște și relaxare.

Citește și: ADIO, GRECIA ȘI ITALIA! O NOUĂ DESTINAȚIE DE VACANȚĂ A APĂRUT PE LISTA ROMÂNILOR, IAR PREȚURILE SUNT FOARTE ACCESIBILE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *