December 2, 2023

Se cunoaște, deja, faptul că Andra și Cătălin Măruță investesc timp în creșterea și educarea celor doi copii ai lor. De altfel, îi susțin pe cei mici la fiecare pas. De data aceasta, micuța Eva a fost filmată în timp ce dansa cu bunicul ei. Tatăl cântăreței și nepoata s-au distrat acasă, pe ritmul muzicii, Andra Măruță fiind cea care i-a filmat. Vezi detaliile mai jos, în articol.

Eva Măruță (7 ani), fiica Andrei (37 de ani) și a lui Cătălin Măruță (45 de ani), este foarte activă pe rețelele de socializare. Pe contul său de Tik Tok a fost încărcat un nou videoclip, iar de data aceasta prietenii virtuali au putut să o vadă într-o ipostază diferită. Alături de bunicul ei (tatăl Andrei Măruță), micuța dansează.

De altfel, a primit o multitudine de comentarii din partea prietenilor virtuali, felicitând-o pentru momentele petrecute cu bunicul.

„Eva, ești adorabilă!❤️Prețuiește momentele alături de bunici! Ei sunt icoanele noastre!❤️”, „Foarte frumos, să prețuiască aceste momente, nu o să se întâlnească niciodată cu ele????????”, „Nea’ Sandu super ???? și nepoțica o dulceață de fetiță!”, sunt o parte din comentariile de pe Tik Tok.

Vezi și ANDRA A VORBIT DESPRE CELE MAI GRELE MOMENTE ÎN CARIERĂ. CE A AVUT DE ÎNDURAT SOȚIA LUI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ: ”NU SUNT MÂNDRĂ DE ASTA”

Eva Măruță are apariție în pelicula românească „Tati Part-Time”

Eva Măruță, în vârstă de 7 ani, fiica familiei Andra și Cătălin Măruță, și-a făcut debutul cinematografic în pelicula românească „Tati Part-Time”. Fiica lor joacă alături de actorul Alex Bogdan și interpretează rolul unei fetițe pe nume Maya. Filmările s-au încheiat recent, iar filmul își va avea premiera în ianuarie 2024, în cinematografe.

Cătălin Măruță și Eva, fiica lui / Foto: Instagram

Citește și IPOSTAZA OBRAZNICĂ ÎN CARE ANDRA MĂRUȚĂ A FOST FILMATĂ: „ȘI MĂ VEDE SOCRĂ-MIU AȘA?”. IMAGINILE AU FOST SURPRINSE ÎNTR-O PAUZĂ LA „ROMÂNII AU TALENT”

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc

Artista și prezentatorul de la Pro TV formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de peste 15 ani și, împreună, au doi copii.

„Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând. Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, mărturisea Andra pentru Viva.

Sursă foto & video: Tik Tok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *