July 21, 2024

Începutul festivalului Beach Please în Costinești a transformat litoralul românesc într-un adevărat furnicar de oameni și mașini, generând un haos de proporții.

Zeci de mii de tineri din toată țara s-au îndreptat către stațiunile de pe malul Mării Negre pentru a participa la unul dintre cele mai mari evenimente muzicale ale verii.

Cu toate că festivalul a început oficial pe 10 iulie, impactul său asupra traficului și vieții de pe litoral s-a resimțit încă de la începutul săptămânii.

Cozi kilometrice de mașini blochează drumurile către Costinești, iar trenurile CFR către stațiunile litorale sunt arhipline.

Așteptări de ore întregi

Călătorii sunt nevoiți să aștepte ore în șir pentru a ajunge la destinație, iar căutarea unui loc de cazare este o adevărată provocare, cu multe unități de cazare complet ocupate încă din luna aprilie.

„Este foarte bine organizat. Este totul perfect. Am venit pentru Wiz Khalifa și Ice Spice, dar Ice Spice nu mai vine”, a mărturisit o tânără sosind la Costinești, reflectând entuziasmul și așteptările ridicate ale participanților.

Cu o pleiadă impresionantă de artiști internaționali, printre care Travis Scott, Anitta, și Yeat, festivalul promite o experiență de neuitat pentru iubitorii de muzică urbană.

Peste 200 de artiști vor urca pe scena

Timp de cinci zile și cinci nopți, peste 200 de artiști vor urca pe scenă pentru a oferi spectacole memorabile, așteptate cu nerăbdare de public, notează cancan.ro

În ciuda provocărilor generate de traficul blocat și suprasolicitarea infrastructurii, participanții rămân entuziasmați de atmosfera unică creată de festivalul Beach Please, confirmând astfel statutul său de unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Sud-Estul Europei.

Această ediție a festivalului reprezintă o demonstrație de forță și popularitate, confirmând interesul tot mai mare pentru muzica urbană și cultura festivalurilor în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *