December 8, 2023

Pe rețelele de socializare, un nou videoclip a ajuns în atenția utilizatorilor. De data aceasta, este vorba despre micuța Eva, fiica familiei Andra și Cătălin Măruță. Aflați la Brașov, au purtat o discuție, la o terasă. Micuța a recunoscut în fața părinților că poartă o simpatie cuiva! Videoclipul poate fi vizionat mai sus. Detaliile se află în articol.

Eva Măruță este foarte populară pe rețelele de socializare, fiind îndelung apreciată de utilizatori. Recent, pe platforma Tik Tok a fost încărcat un nou videoclip în care în centrul atenției se află chiar fiica familiei Andra și Cătălin Măruță. Aflați în Brașov, familia Măruță s-a bucurat de vreme și de timpul petrecut împreună. De altfel, au surprins și un dialog cu cei doi copii ai lor, Eva și David. Spre deliciul tuturor, micuța Eva a recunoscut în fața părinților săi că poartă o simpatie cuiva. Vă redăm o parte din dialog.

Cătălin Măruță: Hai că nu am filmat mai multe!
David: Cine dansează, Eva, așa?
Cătălin Măruță: Tu ce ți-ai luat? (n.r. filmat către David)
David: Ăsta trebuie să i-l dau cuiva în București (n.r. scris „love” – în trad. „iubire” – în ceașcă).
Eva: Dragii mei! Nu îmi place de nimeni, da?
Familia se arată amuzată de spusele micuței. Întregul moment poate fi vizionat mai sus, în articol.

Vezi și CE A FOST NEVOIT SĂ ÎNDURE CĂTĂLIN MĂRUȚĂ DIN PARTEA EVEI, FIICA SA. IMAGINILE AU APĂRUT PE TIK-TOK-UL PREZENTATORULUI DE LA PRO TV

Andra Măruță, alături de fiica ei, Eva / sursă foto: social media

Vezi și A RENUNȚAT CĂTĂLIN MĂRUȚĂ LA EMISIUNEA SA DE MARE SUCCES? ÎN ULTIMA LUNĂ, NU A APĂRUT NICIUN EPISOD NOU AL PODCASTULUI VEDETEI PRO TV

Eva Măruță, apariție în pelicula „Tati Part-Time”

În vârstă de șapte ani, Eva, fiica familiei Andra și Cătălin Măruță, și-a făcut debutul cinematografic în pelicula „Tati Part-Time”. Micuța joacă alături de Alex Bogdan și interpretează rolul unei fetițe pe nume Maya. Filmările s-au încheiat recent, iar filmul își va avea premiera în ianuarie 2024.

Citește și BĂIATUL FAMILIEI ANDRA ȘI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ A COMIS-O GRAV! NU S-A MAI ABȚINUT ȘI A PÂRÂT-O PE EVA PĂRINȚILOR

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de peste 15 ani

Cântăreața și prezentatorul TV formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de peste 15 ani și au doi copii – Eva și David.

„Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând. Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, mărturisea Andra pentru Viva.

Sursă foto & video: Tik Tok, social media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *