December 2, 2023

Elena Băsescu pare urmărită de ghinion! Un disconfort estetic a trimis-o direct la farmacie. Stânjeneală mare, grabă mare! Regulile de circulație? A trecut și peste ele, într-o asemenea criză! CANCAN.RO vă prezintă, în imagini exclusive, momentele de agitație trăite de fiica fostului președinte, Traian Băsescu. 

Știți cum este! Pentru o domnișoară ori o doamnă îngrijită, o problemă cu tenul poate fi capăt de lume. Nimic nu mai contează când fața nu e curată ca lacrima. Universul se prăbușește și atunci… apare criza. Așa cum a apărut criza, marți în jurul prânzului, și în viața Elenei Băsescu. Vizbil stânjenită de un disconfort estetic apărut pe față, aceasta s-a ascuns de ochii iscoditori ai curioșilor și, în graba către farmacie, ca să salveze numaidecât situația, a și încălcat câteva reguli de circulație.

( NU RATA: ELENA BĂSESCU ȘI-A BĂGAT ÎN CEAȚĂ COLEGII DE REDACȚIE: BMW DE 100.000 €, GUCCI, CHANEL ȘI… ATENȚIE, A VENIT EBA LA MUNCĂ! )

Elena Băsescu a rezolvat problema la farmacie, apoi a plecat liniștită

A băgat X6-le pe interzis, către farmacia din Floreasca

Îmbrăcată într-un trening de culoare vișinie, cu părul strâns în coadă, Elena Băsescu a apelat la un tertip vechi de când lumea și pământul. Pe modelul struțului care bagă capul în pământ, Eba și-a pus ochelarii de soare, cei mai mari din cutia cu accesorii, crezând și sperând că nu va fi observată.

Pe tot parcursul drumului către farmacie, subiectul acestei povești ilustrate s-a asigurat că nimeni nu-i poate vedea problema de ten. Însă nu poți ascunde un elefant într-o cameră cu porțelan, fără ca acesta să fie reperat. Deci iată un BMW X6, de peste două tone, cum intră pe interzis în Floreasca. Aici a gafat-o puțin Elena Băsescu, dacă și-ar fi dorit să rămână discretă, aproape în anonimat.

(CITEȘTE ȘI: TRAIAN BĂSESCU ȘI-A PIERDUT TOATE PRIVILEGIILE, DAR NU-I BAI! CANCAN.RO L-A ÎNTÂLNIT ÎN AVION ÎN TIMP CE…)

Elena Băsescu nu a mai ținut cont de reguli, s-a băgat pe interzis pentru că era o urgență

Când rămâne fără bani, Eba schimbă niște valută… ca orice român

Ajunsă la farmacie, mezina lui Traian Băsescu s-a orientat repede printre rafturi, ajutată de una dintre vânzătoare. Împreună au reperat crema-minune (Cicaplast), pe care Elena Băsescu a folosit-o, probabil, în mod repetat până atunci. Mulțumită că a găsit ce căuta, vedeta s-a dus direct la casa de marcat. Ochelarii de soare au fost și ei dați jos, fața Ebei rămânând descoperită în totalitate. E drept, problemele tenului justificau urgența.

Și pentru că tot era în zonă, fiica fostului președinte și-a adus aminte că mai avea de bifat un task. S-a scotocit bine în geantă și a găsit și niscavai valută, care oricum trebuia schimbată. Eba a mers către cel mai apropiat exchange sau casă de schimb valutar, cum ar zice conaționalii noștri, acolo unde, ce semn mai puternic de românitate putea da Eba, dacă nu acesta?! Pentru că, până la urmă, orice român, când nu mai are bani, schimbă 100€ !

(ACCESEAZĂ ȘI: EL ESTE MILIONARUL CARE A COMBINAT-O PE EBA! ESTE ÎNSURAT ȘI ȘMECHER ÎN CONSILIUL LOCAL PLOIEȘTI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *