April 14, 2024

După ce a fost reținut și eliberat sub control judiciar într-un caz de înșelăciune, manelistul Florin Salam se află din nou subiectul unor controverse.

De data aceasta, gaura în buget este mai mare, iar fanii săi din Germania sunt cei care au avut de suferit.

Salam ar fi trebuit să susțină un concert în Frankfurt pe 16 martie. Cu toate că și-a anunțat venirea și le-a transmis un mesaj fanilor, manelistul nu a mai apărut la eveniment.

Biletele de avion, hotelul și biletele la concert fuseseră deja plătite, iar peste două mii de oameni așteptau să-l vadă pe Florin Salam pe scenă.

Țepe peste țepe

Formația sa a ajuns în Frankfurt cu două zile înainte de concert, însă nu a anunțat patronii localului că manelistul nu va veni.

Sursele au dezvăluit că membrii formației au aflat ulterior despre situația lui Salam și au dat bir cu fugiții. Astfel, patronii localului s-au trezit cu banii luați, iar concertul s-a transformat într-o dezamăgire pentru fanii entuziaști.

Printre cei care l-au denunțat pe manelist se numără și un membru al clanului Fluture, cuscrul lui Paul Fluture.

Acesta ar fi plătit un avans consistent pentru ca Salam să cânte la o nuntă, dar artistul nu s-a prezentat la eveniment.

Alți trei păgubiți din Ploiești, Dolj și Argeș îl acuză de aceeași neglijență, afirmând că au fost păcăliți după ce au oferit avansuri substanțiale.

În lumina acestor acuzații, reputația lui Florin Salam se clatină, iar fanii și partenerii săi de afaceri rămân cu gustul amar al unei înșelăciuni masive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *