December 8, 2023

Toți clienții RCS-RDS trebuie să știe! Urmează o schimbare importantă pentru clienții Digi. Există o opțiune prin care oamenii pot urmări la orice oră vor emisiunea sau meciul preferat, în cazul în care au ratat ora difuzării lor pe micile ecrane. N-au de ce să aștepte după o reluare ori să fie disponibilă pe YouTube, o pot urmări prin aplicația Digi Online. 

Tot mai mulți români apelează la serviciile RCS-RDS datorită prețurilor mici, dar și a beneficiilor de care au parte. Spre exemplu, compania a introdus o nouă aplicație, ce le permite clienților să înregistreze o emisiune, un film sau un meci, apoi să vizioneze atunci când își doresc. Se numește Digi Online și este disponibilă atât pe TV, cât și pe smartphone-uri. Această aplicație permite accesul grilei de programe, chiar și atunci când nu suntem acasă. Această funcție pusă la punct de RCS-RDS permite vizionarea unui program şi după ce acesta a fost difuzat.

CITEȘTE ȘI: DIGI RCS-RDS OFERĂ ABONAȚILOR DIN ROMÂNIA ACESTE TELEFON SAMSUNG GALAXY A34. CE TREBUIE SĂ FACI PENTRU A INTRA ÎN POSESIA LUI

Cum poți avea această aplicație

Digi nu a rămas în urmă cu actualizările și le-a adus clienților săi o nouă opțiune: „Catch UP TV”, adică cea de înregistrări TV. Aceată funcție permite clientului să înregistreze tot ce dorește, fie că este vorba despre o emisiune, un serial sau film, ori un meci. Apoi, acesta poate fi redat după difuzarea lui pe micile ecrane.

Nici nu trebuie să aștepți o reluare pe TV ori pe YouTube, căci datorită acestei aplicații, poți avea înregistrarea la ce oră dorești. Conținutul va fi salvat pe serverele Digi, iar clienții îl pot folosi chiar dacă au ales să nu înregistreze. Deci, trebuie doar să ai aplicație instalată, iar în cazul în care-ți amintești că ai ratat emisiunea favorită, atunci o poți revedea mai târziu. Aplicația Digi Online e disponibilă atât în App Store, cât și în Google Play.

CITEȘTE ȘI: OFERTA DIGI RCS-RDS LA DOAR 3 LEI PE LUNĂ, DE CARE MULȚI ROMÂNI HABAR NU AVEAU CĂ EXISTĂ ACEASTĂ EXTRAOPȚIUNE

Digi România anunță oferte de Black Friday 2023

Una dintre cele mai mari companii de telecomunicații și internet din țară și Europa le promite clienților săi și nu numai, oferte de nerefuzat de Black Friday în acest an. RCS-RDS a anunțat că vor urma servicii foarte bune la prețuri mici: 50% reducere în primul an, la telefonie, internet au televiziune.

„Ne-am antrenat un an întreg. Suntem gata să tăiem TOT… la jumătate! Prinde 50% reducere în primele 12 luni la toate serviciile DIGI: mobil, internet, televiziune și extraopțiuni! Atacă ofertele pe DIGI.ro sau vino în magazine (avem program prelungit)!”, se arată în anunțul făcut de companie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *