June 16, 2024

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu au îngropat securea războiului. Cearta dintre cei doi foști parteneri continuă, iar de această dată iubitul Biancăi Drăgușanu o acuză pe fosta soție că i-ar fi spart adrese de e-mail. A ajuns la poliție, acolo unde a depus o altă plângere penală împotriva fostei partenere alături de care are doi copii.

Disensiunile dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu au ajuns la final. De data aceasta, iubitul Biancăi Drăgușanu a susținut că artista, fosta sa soție, i-ar fi spart mai multe conturi personale de e-mail. De altfel, a mai precizat că fosta sa parteneră de viață nu i-ar fi permis bărbatului să își vadă cei doi copii. În acest sens, pentru a-și face dreptate, bărbatul a mers direct la poliție. A depus o nouă plângere împotriva fostei sale partenere. Totodată, bărbatul a mai susținut că fosta parteneră nu ar avea un comportament adecvat față de cei doi copii.

Vezi și LIVIU VÂRCIU, BĂRBATUL CARE I-A „FURAT” FECIORIA CLAUDIEI PĂTRĂŞCANU. S-AU DESPĂRŢIT DUPĂ CE EA L-A ÎNŞELAT: „M-AI FĂCUT SĂ SUFĂR”

Gabi Bădălău a făcut o altă plângere penală împotriva Claudiei Pătrășcanu

Bărbatul a susținut că i-au fost sparte câteva adrese de e-mail. Iubitul Biancăi Drăgușanu a mai susținut că fosta soție i-ar fi sustras fișe, date contabile și bilanțuri ale firmei. În plus, Gabi Bădălău a susținut că le-a primit prin intermediul aplicației WhatsApp și că fosta parteneră, Claudia Pătrășcanu, l-ar șantaja. Bărbatul a ales să meargă la poliție, pentru a depune probele și pentru a deschide o nouă plângere penală împotriva fostei sale soții.

​„Ea a avut foarte mult timp liber. Mi-a spart adresa mea de mail personală, cât și a societății, a furat de acolo, că ăsta este termenul, niște date contabile și niște fișe, bilanțuri ale societății, pe care mi le trimite pe WhatsApp și mă șantajează cu ele. Bineînțeles, eu nu am nimic de ascuns, totul este transparent în societățile mele. S-a ales cu o altă plângere penală. Toate probele sunt depuse la poliție, tot”, a spus Gabi Bădălău, la TV.

Vezi și FIARTĂ PE 700.000 DE EURO! CE A PUTUT SĂ FACĂ BIANCA DRĂGUȘANU, DE MÂNĂ CU BĂDĂLĂU

Dată în judecată și de fosta soacră

De altfel, în ultima perioadă, Claudia Pătrășcanu a fost dată în judecată și de fosta soacră. În scandalul dintre cei doi a intervenit familia afaceristului. Portalul Instanțelor de Judecată a arătat că fosta sa soacră i-a deschis proces fostei nurori. Claudia Pătrășcanu a reacționat, după ce a aflat că mama fostului soț a acționat-o în instanță. Vezi AICI ce a spus artista.

Sursă foto: capturi video YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *