April 14, 2024

Gabriela Cristea, vedeta apreciată pentru prezența sa carismatică pe micile ecrane, își îndreaptă atenția către extinderea afacerii sale în domeniul gastronomic.

Fărâma de Gabriela Cristea, proiectul său dedicat deliciilor gătite în casă, cunoaște o creștere rapidă, iar pentru a face față cererii crescânde, vedeta caută să completeze echipa sa cu noi membri dedicați și talentați.

Afacerea de succes a Gabrielei Cristea caută talente în bucătărie
Fărâma de Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a dezvăluit că este în căutarea unor persoane pasionate de arta culinară și dornice să se alăture echipei sale.

„De puțină vreme am deschis Fărâma de Gabriela Cristea iar reacțiile voastre au fost peste așteptările noastre! Tocmai de aceea avem nevoie de ajutor”, a declarat vedeta pe pagina sa de Facebook.

Ea și-a exprimat dorința de a găsi colaboratori care să fie la fel de pasionați și dedicați ca și ea în crearea preparatelor de calitate.

Gabriela Cristea angajează personal pentru laboratorul său

Gabriela Cristea a clarificat cerințele pentru cei interesați să se alăture echipei sale, subliniind că experiența în brutării, patiserii sau simpla pasiune pentru gătit sunt binevenite.
Fărâma de Gabriela Cristea

De asemenea, este important ca aplicanții să locuiască în proximitatea laboratorului său din zona Crevedia sau Buftea, unde se desfășoară activitatea afacerii.

Vedeta și-a exprimat încrederea că, alături de noua echipă, va continua să ofere preparate inovatoare și savuroase care să încânte clienții Fărâmei de Gabriela Cristea.

Această oportunitate reprezintă un pas important în extinderea afacerii Gabrielei Cristea, oferind pasionaților de gastronomie șansa de a face parte dintr-o echipă dedicată și de a contribui la succesul unei afaceri de prestigiu în domeniul culinar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *