May 20, 2024

Proaspăt intrată în cursa pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea este deja în gardă și este pregătită să facă față adversarilor săi politici și strategiilor acestora de a o discredita. Candidatul PSD pentru funcția de primar al Bucureștiului anticipează mișcările acestora și lămurește implicarea ei în unul dintre cele ai recente scandaluri.

Gabriela Firea vrea să își curețe numele de pata neagră venită în urma scandalului azilelor. Aceasta a dezbătut cazul și își subliniază, din nou, nevinovăția. Mai mult, candidatul PSD pentru funcția de primar al Bucureștiului a spus că dacă ar fi știut despre abuzurile și neajunsurile din azilele de bătrâni, ar fi acționat imediat.

(CITEȘTE ȘI: LEGĂTURA NEȘTIUTĂ DINTRE GABRIELA FIREA ȘI ȘTEFAN GODEI, PATRONUL „AZILELOR GROAZEI”. UNDE L-A LUAT CU EA DUPĂ PLECAREA DE LA PRIMĂRIE)

„Dacă aș fi știut, aș fi luat atitudine”

În contextul campaniei electorale, Gabriela Firea a remarcat că subiectul azilelor de bătrâni a devenit recurent și a evidențiat importanța clarificării situației. Aceasta și-a exprimat regretul pentru tot ceea ce s-a întâmplat și a ținut să facă și alte câteva precizări importante.

De asemenea, Gabriela Firea a subliniat că dacă ar fi știut despre orice abuz sau neglijență, ar fi intervenit imediat. Mai mult, candidatul PSD spune că așteaptă cu interes rezultatul anchetei, care speră că îi va curăța numele.

„A revenit recurent acest subiect și categoric nu-mi face bine. Ce pot să spun? Doar că oamenii și-au dat seama că după aproape un an de zile, dacă aș fi avut cea mai mică vină, cu siguranță s-ar fi aflat din rezultatul acestei cercetări, lucru care nu s-a întâmplat.

Mie îmi pare rău de tot ceea ce s-a petrecut atunci și cu siguranță dacă aș fi știut cel mai mic lucru aș fi luat atitudine. Aștept cu interes să vedem rezultatul acestei anchete, în ce măsură s-au întâmplat acele lucruri, care este încălcarea de lege, cine sunt vinovații, dacă sunt vinovați. Ca orice cetățean, aștept și eu”, a declarat Gabriela Firea.

„Adversarii mei vor folosi din plin acest subiect”

De asemenea, Gabriela Firea spune că este conștientă de faptul că adversarii săi politici vor folosi din plin acest subiect împotriva ei. Însă, nu se teme și susține, cu încredere, că adevărul va ieși la iveală în urma anchetei.

„Categoric nu-mi face bine și sunt convinsă că adversarii mei vor folosi din plin acest subiect. Clar îmi reproșez. Categoric că a fost o greșeală. Până acum, din întâlniri directe cu bucureștenii, cei mai mulți îmi spun că dacă aș fi fost vinovată sau dacă s-ar fi dovedit o vinovăție, ar fi știut toată lumea, că a trecut aproape un an.

Probabil că sunt și persoane care așteaptă să afle oficial dintr-o comunicare oficială, nu doar dintr-o deducție logică asupra faptului că a trecut aproape un an și nu s-a mai întâmplat nimic”, a mai spus Gabriel Firea.

(VEZI ȘI: SECRETUL GABRIELEI FIREA ȘTIUT DOAR DE CORNELIU VADIM TUDOR. CE SPUNEA DEFUNCTUL POLITICIAN DESPRE CĂSNICIA FOSTULUI PRIMAR GENERAL)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *