December 8, 2023

În cadrul unei emisiuni televizate, fostul ministru al Familiei și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, a făcut publice numele celor trei bărbați care au jucat un rol esențial în parcursul său profesional.

Gabriela Firea a subliniat importanța conexiunilor pe care le-a dobândit în lumea jurnalismului și a recunoscut că acestea au contribuit semnificativ la ascensiunea sa în Guvernul României.

Adrian Vasilescu, primul pas către Guvern

Gabriela Firea a împărtășit că primul bărbat notabil care a influențat drumul său către Guvern a fost Adrian Vasilescu, purtătorul de cuvânt al Băncii Naționale.

Acesta a jucat un rol crucial în propunerea de a lucra la Guvern, transferându-se la Palatul Victoria odată cu venirea domnului Mugur Isărescu, cunoscut pentru contribuțiile sale la echilibrarea economiei românești.

Ionuț Popescu și Mugur Isărescu, susținători de nădejde

Pe lista celor trei bărbați importanți se regăsesc și Ionuț Popescu și Mugur Isărescu. Gabriela Firea a menționat că Ionuț Popescu, căruia i-a luat postul de purtător de cuvânt, și-a adus contribuția la susținerea sa.

Însă, „cireașa de pe tort” a fost Mugur Isărescu, șeful BNR, care a observat imediat potențialul și a susținut-o în ascensiunea sa profesională.

La aproape două decenii de la aceste întâmplări, Gabriela Firea recunoaște importanța sprijinului oferit de cei trei bărbați.

A ajuns să le mulțumească pentru susținerea acordată și pentru încrederea pe care au avut-o în potențialul ei. Prin intermediul lor, Gabriela Firea a reușit să își croiască un drum impresionant în politică și în administrarea Capitalei.

Gabriela Firea, candidată la viitoarele alegeri pentru Primăria București. Marcel Ciolacu a făcut anunțul – Buletin de București

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *