December 8, 2023

Geanina, o tânără de 22 de ani, a ajuns pe mâna oamenilor legii. Femeia din Iași a fost surprinsă furând dintr-un magazin, fapt ce a adus-o în fața polițiștilor. Însă, atunci când aceștia au aflat cu ce se ocupă Geanina au avut parte de o mare surpriză. Se pare că tânăra le era colegă, iar acum cariera ei se află cu semnul întrebării. 

În data de 6 noiembrie, Geanina se afla într-un centru comercial din zona Tudor Vladimirescu. Tânără ieșise la shopping, însă se pare că banii din buzunar nu au fost suficienți cât să îi acopere dorințele. Așa că din cauza bugetului limitat, femeia s-a orientat rapid și a vrut să fie sigură că o să plece acasă cu tot ce își dorește. Planul i-a fost însă dejucat.

(CITEȘTE ȘI: POVESTEA FEMEII DIN IAȘI CARE A IEȘIT PENTRU PRIMA DATĂ DIN CASĂ DUPĂ 12 ANI. CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT)

Angajată MAI, prinsă la furat

Așa cum spuneam, Geanina se plimba prin centrul comercial, însă la ieșirea dintr-un magazin de haine alarma a sunat. Paznicul magazinului a oprit-o pe femeie și a descoperit imediat că aceasta avea mai multe obiecte vestimentare ascunse. După cele întâmplate, paznicul a urmat procedura și a solicitat intervenția polițiștilor.

Polițiștii de la Secția 4 s-au deplasat la fața locului și au luat-o la întrebări pe tânără. Însă mare le-a fost mirarea atunci când au aflat cu ce se ocupă aceasta. Se pare că Geanina este angajată a Ministerului de Afaceri Interne (MAI) și are funcția de agent principal la Inspectoratul General Pentru Imigrări Iași. Așadar, tânără este la început de carieră, însă după isprava sa pare că nu o să ajungă prea departe.

„La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de către un agent de pază cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani a fost prinsă în timp ce ar fi sustras articole vestimentare dintr-un centru comercial din municipiul Iași, cauzând un prejudiciu de aproximativ 554 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Cercetările continuă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași (IPJ).

Din păcate, situația Geaninei nu este singulară. În ultima perioadă au mai existat cazuri în care diverși angajați ai Ministerului de Afaceri Interne au fost prinși la furat. Tânăra este recent angajată la Inspectoratul General Pentru Imigrări, iar, conform declarației de avere care a fost completată pe data de 30.05.2023, aceasta nu deține niciun bun pe numele ei. Deși se află la început de carieră, femeia riscă să piardă tot. În cazul în care o să fie găsită vinovată pentru furt, Geanina s-ar putea alege cu o condamnare, fapt ce i-ar încheia cariera.

Angajată MAI, prinsă la furat /Foto: Instagram

(VEZI ȘI: GRAV BOLNAV, A AJUNS SĂ DOARMĂ PE STRADĂ DUPĂ CE TOCMAI FRAȚII L-AU DAT AFARĂ. POVESTEA TRAGICĂ A LUI VASILE PANȚÎRU, DIN IAȘI, DE 61 DE ANI)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *