July 22, 2024

Dani Oțil a scos „porumbelul” pe gură! Vedeta de la Antena 1 a povestit cum l-a umilit pe George Buhnici în fața unei săli pline de oameni. Punctul culminant a fost atunci când colegul lui Răzvan Simion l-a comparat pe fostul prezentator de la Pro TV cu Pescobar.

George Buhnici și Pescobar sunt două personaje destul de controversate. Fostul prezentatorul de la Pro TV a reușit să atragă atenția într-un mod negativ în vara anului trecut, atunci când a făcut o serie de declarații șocante despre femeile cu celulită.

Citește și: DANI OȚIL A PETRECUT O SEARĂ ROMANTICĂ CU O TÂNĂRĂ DE LA MEDICINĂ. AVENTURA L-A ADUS, ÎNSĂ, ÎNTR-O SITUAȚIE NEAȘTEPTATĂ

În același timp, patronul celui mai mare lanț de restaurante cu specific pescăresc din România a fost în centrul unui scandal, după ce inspectorii de la ANPC – Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor au găsit mai multe nereguli în localurile sale. Fiind două personaje total diferite, comparația făcută de Dani Oțil a fost cam „nesărată”.

Cum l-a umilit Dani Oțil pe George Buhnici

Invitat la un podcast, Dani Oțil a povestit cum a reușit să îl umilească pe George Buhnici în public. Prezentatorul de la Neatza a mers la un eveniment de business ce s-a desfășurat la Teatrul Național, având rolul public speaker. În momentul în care și-a început discursul, din dorința de a amuza mulțimea, a făcut o comparație între fostul prezentatorul de la Pro TV și Pescobar.

„Am făcut o glumă foarte nesărată de curând. Am fost într-o comunitate de business. Teatrul Național era plin de oameni de business, antreprenori și înainte să intru am avut 7 minute de vorbit oamenilor despre vorbitul în public și înaintea mea nu a fost sala foarte încălzită. Îmi zise organizatorul «Zi și tu ceva funny». Mi-a zis-o exact pe primul pas și am ajuns acolo și l-am văzut pe Buhnici în față. Am întrebat «Bă, și Buhnici are aici speech?» și zic ăia «Da, 20 de minute». Și am zis «De ce dracu l-ați chemat pe Buhnici. Ce să învățăm de la Buhnici? De ce nu l-ați chemat pe Pescobar? Își luase al doilea Lamborghini.». A râs toată sala și a fost de acord cu mine.”, a povestit Dani Oțil în podcastul DA BRAVO! by Mihai Bobonete.

dani otil podcast interviu
Dani Oțil a povestit cum l-a umilit pe George Buhnici/ Sursa foto: Captură video

Până la urmă, colegul lui Răzvan Simion a reușit să își atingă scopul și a stârnit hohote de râs. Totuși, tot el recunoaște că gluma făcută a fost cam „nesărată”. Prin prisma meseriei pe care o are și a carierei îndelungate, Dani Oțil este invitat, adesea, la astfel de evenimente pentru a le vorbi oamenilor despre diverse subiecte.

Citește și: DANI OŢIL A „LĂSAT” NEATZA PENTRU POWER COUPLE! CÂND ÎNCEPE EMISIUNEA LA CARE PARTICIPĂ ŞI OANA MATACHE CU RADU SIFFREDI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *