December 2, 2023

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 21 de ani din Botoșani. Băiatul și-a pus ștreangul de gât și s-a spânzurat de una dintre grinzile tavanului casei părintești. Descoperirea a fost făcută de tatăl victimei.

Tragedie cumplită într-o familie din Botoșani. Un tânăr de 21 de ani și-a pus capăt zilelor după ce ar fi suferit o decepție din cauza faptului că nu a fost invitat la cununia civilă a fratelui său. Băiatul și-a pus ștreangul de gât și s-a spânzurat de una dintre grinzile din casa părinților săi. Duminică dimineața, văzând că tânărul nu mai iese din cameră, tatăl acestuia a mers să vadă ce s-a întâmplat.

Citește și: SFÂRȘIT TRAGIC PENTRU O CELEBRĂ INFLUENCERIȚĂ. TÂNĂRA DE 29 DE ANI A MURIT ÎN TIMPUL UNEI INTERVENȚII CHIRURGICALE

Tânărul din Botoșani suferise o decepție din cauză că nu a fost invitat la cununia fratelui său

Când și-a văzut copilul spânzurat, părintele a tăiat ștreangul și a sunat la 112. Echipa medicală ajunsă la fața locului nu a mai putut face nimic pentru viața tânărului, decesul având loc în timpul nopții, cu câteva ore înainte de a fi găsit.

Potrivit rudelor tânărului, acesta suferise o decepție deoarece nu fusese invitat la cununia fratelui său. Decizia de a se sinucide a fost luată chiar în seara când avea loc petrecerea, imediat după ce părinții lui au plecat de acasă.

„Din păcate, decesul survernise din timpul nopții, cu câteva ore înainte de a fi găsit. Nu s-au mai impus manevre de resuscitare, fiind constatat decesul la fața locului”, a precizat un medic din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani pentru Monitorul de Botoșani.

Citește și: CUM S-A POZAT MARIA ILIOIU, DUPĂ CE A FOST EXTERNATĂ DE LA PSIHIATRIE. MESAJUL TRANSMIS DE ISPITA DE LA INSULA IUBIRII

TelVerde – linia telefonică gratuită antidepresie

Proiectul TelVerde vine în scopul persoanelor care suferă de orice formă de depresie sau anxietate. Linia TelVerde 0800 0800 20 este disponibil 24/7. Cei care simt nevoia unei consilieri telefonice vor putea primi suport emoțional din partea voluntarilor specializați, peste 50 de absolvenți și studenți ai facultăților de psihologie. Linia poate fi apelată de către persoanele care suferă de atacuri de panică, anxietate sau depresie. Potrivit reprezentanților, proiectul se adresează pacienților cu depresie sau anxietate, cât și persoanelor cu risc emoțional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *