December 1, 2023

Cristi Borcea a făcut o serie de confesiuni uimitoare despre perioada în care a fost în pușcărie. Mai mult, acesta a dezvăluit ce se întâmpla în spatele gratiilor când venea televiziunea. Deși nu a fost ușor să stea închis, a avut și lucruri de învățat. La un gest important nu a renunțat nici acum.

În data de 4 martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la șase ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” , fiind acuzat de deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. El și-a ispășit pedeapsa în Penitenciarul Jilava, însă nu în totalitate, fiind eliberat condiționat după 4 ani și 4 luni, în iulie 2018.

Citește și: CÂȚI BANI FĂCEA CRISTI BORCEA LA DINAMO. CUM A REUȘIT, DE FAPT, SĂ SE ÎMBOGĂȚEASCĂ FOSTUL ACȚIONAR

La mai puțin de un an, în februarie 2019 a fost din nou condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, în „Dosarul Retrocedărilor”, alături de Dragoș Săvulescu și Radu Mazăre. Fostul patron de la Dinamo a ieșit din pușcărie, însă, după doar 9 luni, în noiembrie 2019. Omul de afaceri a adunat povești interesate din perioada în care a fost închis.

Gestul din pușcărie la care Cristi Borcea nu renunță

Fostul patron al clubului Dinamo a vorbit deschis despre perioada în care a stat în pușcărie. Cristi Borcea a povestit ce se întâmpla când venea televiziunea pentru a filma în celula lui. Mai mult decât atât, chiar dacă nu i-a fost ușor, a învățat și câteva lucruri. La unul din gesturile făcute acolo nu a renunțat nici acum. Este vorba despre un truc de îngrijire.

„M-am adaptat. Te adaptezi, n-ai ce să faci. Veneau ăia la Jilava, stăteam patru, atâția eram într-o cameră, venea televiziunea să vadă camera lui Borcea. Se închinau, eram cu paturi suprapuse. Creme îți luai de la magazin, eu îmi luam și acolo.

Primul lucru, acid hialuronic fiole, comandam, ce ziceai aia îți aducea. Nu aveai voie să iei orice, dacă permitea regulamentul. Aveam frizeri acolo, care făceau cursurile și mă tundeau tot timpul.Eu acum, acasă, părul din urechi îl fac cu flacăra, că acolo m-au învățat, la pușcărie.

Cu bricheta, așa m-au învățat, așa fac. Aveam acolo deținuți care făceau cu ața, mă pensau. Sunt specializați. În momentul în care veneam în permisie, atunci îmi puneam acid, când veneam în permisie de două zile, trei zile, cinci zile,” , a declarat Cristi Borcea, în cadrul podcast-ului Tare de tot Viorel Grigoriu.

Cristi Borcea
Cristi Borcea are grijă de aspectul său fizic

Omul de afaceri este cunoscut pentru faptul că apelează la diferit artificii de înfrumusețare. Cristi Borcea a avut întotdeauna grijă de aspectul său fizic și, iată, nu a renunțat la acidul hialuronic nici închisoare. Ba chiar a învățat trucuri noi pe acre le folosește și astăzi.

Citește și: ȘEFUL LUI DINAMO FUSESE ACCEPTAT SĂ JOACE LA PARIS SAINT GERMAIN! “NU L-A LĂSAT MAICĂ-SA”. DEZVĂLUIREA FĂCUTĂ DE TATĂL BIOLOGIC AL LUI ANDREI NICOLESCU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *