May 24, 2024

Florin Piersic a trecut printr-un adevărat calvar după ce a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Marele actor a ajuns pe patul de spital direct de pe scenă. S-a simțit rău în timpul unui spectacol, iar de atunci au început momentele de panică. După câteva operații și multe îngrijiri ale medicilor, titanul cinematografiei românești și-a revenit, iar evoluția lui este una favorabilă. Maestrul și-a setat un mesaj vocal pentru toți cei care-l sună în această perioadă. Ce le-a transmis Florin Piersic tuturor celor care încearcă să-l contacteze telefonic?

Florin Piersic a trăit un adevărat calvar, după ce i s-a făcut rău pe scenă, în timpul unui spectacol. Maestrul a ajuns de urgență la un spital din Cluj-Napoca, unde a suferit prima intervenție chirurgicală. De acolo, a fost transferat la București unde au urmat și alte operații. Medicii au avut întocmai grijă ca starea lui de sănătate să aibă o evoluție favorabilă. Și iată că așa a fost!

CITEȘTE ȘI: CÂND AR PUTEA SĂ REVINĂ FLORIN PIERSIC PE SCENĂ! MEDICUL MONICA POP VEDE CU OCHI BUNI CONDIȚIA MARELUI ACTOR: „DACĂ INIMA LUI A SUPORTAT ATÂTEA ORE DE ANESTEZIE…”

Primul mesaj transmis de Florin Piersic, după tot calvarul suferit

Marele actor își revine treptat, după toate problemele cu care s-a confruntat. Foarte mulți oameni s-au rugat pentru el în această perioadă dificilă, iar Florin Piersic a ținut să le mulțumească tuturor. Întâi a transmis un mesaj înduioșător, prin care a vorbit public despre meritele medicilor care i-au salvat viața.

„Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat în gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă și iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, vă spun Hristos a Înviat! Cu această ocazie, vă dau și o veste: «sunt viu» și asta datoria minunaților doctori care mă îngrijesc. Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele în piept.

Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei- Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor in timpul operației, dar…m-a și adus înapoi. Vă iubesc pe toți, oameni buni și va copleșesc cu recunoștința mea! Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public. Florin Piersic”, a transmis marele actor.

Florin Piersic i-a asigurat pe toți că starea lui este bună

La scurt timp de la această mărturisire, Florin Piersic și-a setat și un mesaj vocal care intră automat în momentul în care este sunat de cineva. Pentru că are parte de o perioadă de recuperare, maestrul nu poate răspunde fiecărui apel. Așa că, a ținut să spună câteva vorbe pentru cei care-l caută, precizând că va suna el înapoi dacă va considera că este cazul.

„Vă mulţumesc pentru că m-aţi sunat şi dacă doriţi să-mi lăsaţi un mesaj, faceţi foarte bine. Aşteptaţi semnalul sonor şi vorbiţi. Eu am să văd cine a sunat şi am să vă sun. Vă mulţumesc şi vă doresc tot ceea ce îmi doresc mie, Florin Piersic”, așa arată mesajul vocal al lui Florin Piersic.

CITEȘTE ȘI: FLORIN PIERSIC A ÎNCEPUT RECUPERAREA. CE SPUN MEDICII DESPRE STAREA DE SĂNĂTATE A ACTORULUI: „SĂ SPERĂM CĂ VOM AJUNGE LA…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *