May 20, 2024

Gheorghe Sârbu, în vârstă de 95 de ani, tatăl mogulului media Adrian Sârbu, a fost găsit inconștient în dimineața zilei de marți, 14 mai 2024.

Descoperirea tragică a fost făcută de bucătăreasa familiei, care a găsit trupul bărbatului pe podeaua băii, prezentând o plagă înjunghiată la nivelul abdomenului.

Incidentul a avut loc la scurt timp după ce Gheorghe Sârbu fusese diagnosticat cu o formă de cancer, adăugând astfel un nivel suplimentar de complexitate și durere situației deja tragice.

După descoperirea sa, Gheorghe Sârbu a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. În acest moment, nu sunt disponibile informații actualizate despre starea sa de sănătate.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs incidentul.

Scene tulburătoare în familia lui Adrian Sârbu. Tatăl mogulului media a fost  găsit inconștient într-o baie a bazei de agrement din Brașov

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează cercetări într-o cauză penală, după ce, în această dimineață au fost sesizați cu privire la identificarea unei persoane care nu prezenta semne vitale, într-un imobil din localitatea Vulcan, județul Brașov.”

„În cauză, cercetările sunt în desfășurare sub coordonarea unui procuror de caz, desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, urmând a se stabili circumstanțele și cauzele producerii evenimentului”, a declarat IPJ Brașov.

Ancheta este în plină desfășurare și autoritățile iau în considerare toate ipotezele, inclusiv o posibilă tentativă de suicid sau un atac.

Familia Sârbu, deja îndurerată de diagnosticul recent al lui Gheorghe Sârbu, se confruntă acum cu incertitudinea și anxietatea generate de acest tragic incident.

Adrian Sârbu, cunoscut pentru influența sa în media, nu a făcut încă declarații publice cu privire la starea tatălui său sau la circumstanțele incidentului.

Comunitatea locală și publicul așteaptă cu nerăbdare informații suplimentare pe măsură ce ancheta avansează și speră pentru o clarificare rapidă a situației.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *