June 16, 2024

O nouă poveste cu iz de scandal din lumea fotbalului românesc a ieșit la iveală, stârnind un val de discuții și controverse.

Într-o intervenție telefonică la o emisiune, Gigi Becali a dezvăluit un episod aparent neobișnuit din viața sa, implicându-l pe jurnalistul și scriitorul Radu Paraschivescu. Acest moment surprinzător a stârnit un val de discuții și controverse în mediul online.

Becali, patronul clubului de fotbal FCSB și una dintre cele mai controversate figuri publice din România, a povestit că Paraschivescu, cunoscut pentru critica sa aspră la adresa latifundiarului din Pipera, l-ar fi sunat pentru a-i cere un sfat legat de preluarea unui post de conducere la un club din Liga 1. Deși Paraschivescu era un critic constant al lui Becali, acesta a apelat totuși la patronul FCSB-ului pentru a primi un sfat într-o chestiune legată de fotbal.

„Paraschivescu nu e om deștept? Ai văzut ce știe fotbal, de 10 ori mai bun ca mine. Ăla, ăla ăla, știe toate, cutare. Paraschivescu, scriitorul. Când a vrut să se ducă la Voluntari, m-a sunat pe mine, deși mă critica”, a dezvăluit Becali.

Dezvăluiri de culise din implicarea lui Gigi Becali la FCSB: „A revenit antrenorul!” - Fanatik.ro

Patronul FCSB-ului a continuat să relateze că, în urmă cu aproximativ cinci ani, jurnalistul Paraschivescu l-ar fi contactat pentru a-i cere un sfat referitor la o posibilă preluare a unui post de conducere la FC Voluntari. Deși acest gest poate părea neașteptat, Becali l-a sfătuit pe Paraschivescu să se gândească bine înainte de a lua o astfel de decizie, sugerându-i să-și vadă de treaba lui și să nu se implice în fotbal.

„M-a întrebat ‘Dom’le, vreau să mă duc la Voluntari, ce zici’. I-am zis ‘Vrei să îți spun adevărul? Vezi de treaba ta. La fotbal..’. Omul știa, e deștept, știa că pot să îi dau un sfat bun. M-a sunat că dacă se duce la Voluntari. I-am zis ‘Băi, omule, eu zic să îți vezi de treaba ta’. ‘Păi, bă, gainarul e la găini, ciobanul e la oi, văcarul e la vaci, dumneata ești acolo la carte. Vrei să te faci de râs? Dacă vrei să te faci de râs, du-te’“, a povestit Becali.

În plus, Becali a subliniat că l-ar fi sfătuit pe Paraschivescu să nu se implice în fotbal, sugerând că acesta ar fi fost mai bine să-și continue activitatea de critic și scriitor, în loc să se implice în managementul unui club de fotbal.
Radu Paraschivescu

Reacția lui Radu Paraschivescu

Însă, după această dezvăluire, Radu Paraschivescu a reacționat dur pe rețelele sociale, infirmând versiunea lui Becali.

Jurnalistul a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care a precizat că, în realitate, a fost exact invers.

„Personajul m-a sunat ca să-mi facă această propunere, pe care evident că am refuzat-o. Nu știu dacă personajul poate produce dialogul nostru, spre a vedea cine minte. Eu pot”, a scris Paraschivescu, exprimându-și indignarea față de afirmațiile lui Gigi Becali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *