April 19, 2024

Gigi Becali, cunoscut pentru implicarea sa în viața fotbalistică, a demarat un proiect impresionant în zona Pipera din București: construirea unei catedrale care va fi unică în țară.

Cu o investiție semnificativă și determinare, milionarul român se ocupă personal de finalizarea acestui lăcaș de cult, care ar urma să fie gata în acest an.

Inițiativa de a construi catedrala a venit în urmă cu mai bine de un deceniu, după ce echipa pe care o patronează, FCSB, a avut o performanță remarcabilă în Liga Campionilor.

Promițând lui Dumnezeu că va ridica un lăcaș de cult dacă obține victoria, Gigi Becali a început acest proiect ambițios, care acum prinde contur în zona Pipera.

Cu o arhitectură inspirată din bisericile rusești, catedrala este o manifestare a credinței lui Gigi Becali și a angajamentului său față de Dumnezeu.

El a supervizat personal fiecare detaliu al construcției, inclusiv alegerea icoanelor și a clopotelor.

Gigi Becali inspecta șantierul catedralei, motivând și îndrumând muncitorii implicați în proiect. Îmbrăcat cu haine negre și purtând o cruce roșie, milionarul a demonstrat, încă o dată, că este dedicat complet acestui proiect spiritual.

În afara activității sale de construire a catedralei, Gigi Becali este cunoscut pentru generozitatea sa față de biserică și comunitatea religioasă.

Potrivit unor surse, el ar fi donat sume semnificative de peste 300 de milioane de euro către biserici, preoți și maici în ultimii ani.

Acest proiect monumental nu doar că va îmbogăți peisajul cultural și religios al României, dar va reprezenta și un simbol al devotamentului și generozității lui Gigi Becali față de credința sa și comunitatea religioasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *