June 15, 2024

Meciul dintre FCSB și Rapid nu a rămas fără urmări. Înfrângerea l-a făcut pe Gigi Becali să ia o decizie. Patronul nu vrea să mai audă de un jucător și i-a pus deja data la care se pregătește să-l dea afară. 

Partida dintre FCSB și Rapid a avut loc pe data de 5 noiembrie, pe Național Arena și s-a terminat cu o victorie răsunătoare pentru Rapid, 2-1. Cu privire la meci, Gigi nu poate spune că adversarii au fost mai buni sau mai pregătiți, dar au avut mai multă dorință de a câștiga, fapt care le-ar fi și adus victoria:

„Rapid nu a fost echipa mai bună. A fost echipa mai doritoare de victorie. Dumnezeu a făcut dreptate. Cine și-a dorit mai mult victoria a câștigat”, a spus patronul FCSB pentru Fanatik.

(CITEȘTE ȘI: Gigi Becali nu l-a „iertat” pe Victor Pițurcă, după ce fostul selecționer a spus că are în plan să aducă investitori în Ghencea: „E o chestie de rușine”)

Problema identificată de Gigi Becali în meciul RCSB-Rapid. Decizie după partidă

Gigi Becali susține că echipa sa a avut un parcurs bun, dar problema a pornit la primul gol, odată cu pasa lui Ovidiu Popescu, dar cel mai tare l-a enervat Dorin Rotariu. Este profund supărat pe jucător și s-a decis să-l mai țină 8 luni, contrar sumei de 160.000 de euro. Despre cei doi, a spus:

„Dacă o iau așa și mă uit la meci, până la gol nu am avut nicio problemă. Meciul controlat total de noi. Până când Ovidiu Popescu i-a dat pasa aia de la 40 de metri lui Borja Valle. Eu nu am văzut așa pasă în viața mea. Și ăla (n.r. – Papeau) după driblează 4-5 inși, gol. Apoi, iar un cadou, din corner, gol. Altceva, nu. Dar s-a văzut dorința lor de câștig mai mare decât a noastră.

Am făcut eu două greșeli și am titularizat doi oameni. Ovidiu Popescu, care o dată e foarte mult, altădată e praf. Aseară a fost praf. I-am spus lui MM să îi zică să nu se creadă mare fotbalist. El e fotbalist când primește mingea și o pasează. Să nu se mai creadă Maradona. A luat-o razna în mintea lui

Compagno, care când ajungea mingea la el era cap de linie și Ovidiu Popescu, care a fost praf la mijloc. Astea două au fost greșelile pe care le-am făcut (…) Îi dau opt luni 160.000 de euro și la revedere. Pentru mine cauza Rotariu e pierdută. Să nu faci nimic o repriză întreagă?”.

(CITEȘTE ȘI: Gigi Becali merge în instanță. „Vrei să-mi iei banii din buzunar?!”. Ce l-a deranjat pe patronul FCSB)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *