December 8, 2023

Giovanni Becali va fi personaj principal într-un film despre viața lui. Impresarul a anunțat că a început deja munca. Producția va fi vândută inclusiv peste hotare.

Filmul, care va avea două serii, este făcut de cei mai buni regizori din România și va purta numele „Don Giovanni”. Potrivit lui Ioan Becali, va putea fi vizionat, inclusiv în străinătate, într-un an și jumătate.

Am început filmările pentru filmul „Don Giovanni”. Va reprezenta adolescența, maturitatea mea. Vor fi trei actori care vor reprezenta copilărirea mea, biletele la Patria, al doilea, plecarea mea în Occident, și eu. Totul va fi gata într-un an jumătate, e făcut de cei mai buni regizori, scenariști din România. Va fi exact viața mea, cu bune și rele, de trei ore jumătate, două serii. Filmez în fiecare zi câte trei ore”, a spus Giovanni Becali, potrivit fanatik.ro.

Ioan Becali urcă în mașină
Ioan Becali urcă în mașină

Ioan Becali a fost, de departe, cel mai important agent de jucători din România, după Revoluție. Cei mai importanți jucători au semnat contracte cu el. Aici îi amintim doar pe Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Cristian Chivu sau Adrian Mutu. Pe toți i-a transferat la echipe mari din Europa.

(VEZI AICI: GIOVANNI BECALI A ÎMPLINIT 70 DE ANI, IAR CANCAN.RO A SURPRINS TOTUL! PARTY PESTE DRUM DE CASĂ + DE CE A LIPSIT GIGI ȘI CADOURILE TRIMISE PRIN MESAGER)

A trecut Dunărea înot până la sârbi

Ioan Becali a început să facă bani încă din adolescență. În perioada în care era elev la liceu, cumpăra bilete la cineva, după care le vindea la suprapreț. În 1974, deși avea un statut bun în România, a trecut Dunărea înot, cu alți patru indivizi, până la sârbi.

Aveam 300 de dolari în chiloţi. S-au stricat. La Zagreb, când ne-au legitimat, am aflat că România plătea, pe transfug, 500 de kile de carne! Aveam 20 şi ceva de ani şi vroiam dolari! Aveam şi acasă, da’ vroiam să-i fac altfel. Mi-era frică! Am înghiţit atâta «verde» că şi acum, la WC, mai expediez bomboane verzi… Mâncam dolari, să nu mă prindă!„, a povestit, în urmă cu ceva timp, celebrul impresar.

Giovanni și Victor Becali, avere de 60 de milioane de euro

Ioan Becali mai are un frate, Victor, la rândul lui agent de jucători. Recent, Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, dezvăluia ce avere au reușit să strângă cei doi machedoni.

Cred că stau și ei pe 50-60 de milioane de euro, au pământ lângă Gigi Becali, ce case au… Am fost cu echipa națională în Italia și ce bani spărgea în urmă cu 27-28 de ani… Giovanni niciodată nu a fost așa cu femeile, era cu jocurile, cu altceva. Se spărgeau 20-25.000 de dolari la o masă, la vremea aia cumpărai două vile”, a spus Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *