December 8, 2023

Pe data de 11 noiembrie, Gordon Ramsay (57 de ani) și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că a devenit tată pentru a șasea oară. Soția sa, Tana (49 de ani), a adus pe lume un băiețel perfect sănătos pe 8 noiembrie. Cu acest prilej, a postat și primele imagini cu bebelușul.

Cel de-al treilea fiu al bucătarului se numește Jesse James Ramsay și a venit pe lume chiar de ziua tatălui său. Este cel de-al șaselea copil, după Holly (23 de ani), Tilly (21 de ani) și Megan (26 de ani), Oscar (4 ani) și Jack (23 de ani).

„Ce cadou uimitor de ziua mea de naștere, vă rugăm îi urați bun venit lui Jesse James Ramsay, născut la 3.45 kilograme!! Încă un pachet de dragoste pentru brigada Ramsay!! 3 băieți, 3 fete… Gata”, a transmis vedeta pe Facebook.

Gordon Ramsay, soția sa și bebelușul / Sursă foto: Facebook

Gordon Ramsay a avut, de fapt, 7 copii, dar și-a pierdut un fiu

Gordon Ramsay sunt căsătoriți de mai bine de 26 de ani și pot spune că au trecut prin multe împreună. În anul 2016, soția sa l-a născut prematur pe Rocky, care era cel de-al cincilea copil. Avea doar 5 luni și inima sa nu a rezistat.

Durerea pierderii a fost enormă, fiica lor Holly a decis chiar să-și facă și un tatuaj cu ziua în care i-a murit fratele și un îngeraș, în memoria sa. De asemenea, familia Ramsay și-a numit casa din Cornwall după Rocky și fiecare persoană poartă o bijuterie cu numele lui Rocky pe ea. După decesul care i-a afectat profund, au decis să mai facă un copil, așa apărând pe lume Oscar.

(CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care celebrul bucătar și realizator de emisiuni, Gordon Ramsay, a fost nevoit să slăbească peste 20 de kilograme: „Tatăl meu a murit…”)

De ce este cel mai „temut” bucătar

Gordon Ramsay a devenit cunoscut în întreaga lume nu doar pentru talentul său, ci și pentru aparițiile sale televizate la Hell’s Kitchen. Are „talentul” de a urla când este nemulțumit de concurenții care vin la emisiunea culinară pentru a-și demonstra talentul. Redăm doar câteva dintre momentele pentru care a rămas emblematic:

  • Când o concurentă a ars preparatul și el a avut o criză de nervi;
  • Un concurent l-a complimentat, iar el l-a înjurat pentru că a vrut să-l măgulească;
  • A scuipat pe mâncarea unui concurent și i-a călcat preparatul în picioare;
  • A vomitat după ce a mâncat un preparat cu ou de prepeliță și ciocolată, în fața concurentului;
  • A adat afară o concurentă și a pus-o să mănânce tot mielul pe care îl gătise;
  • A râs fără oprire când a văzut preparatul unui concurent;
  • Nu doar cu concurenții a fost rău, ci și un client care i-a pus la îndoială abilitățile culinare. A urlat la el.

(CITEȘTE ȘI: Chef-ul Gordon Ramsay, cu piciorul în ghips după un accident. Imagini de pe patul de spital!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *