May 20, 2024

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 1 mai 2024!

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Ai nevoie de inspirație, de gânduri bune și curate pe care le obții mereu de la cei dragi. Poate ar trebui să îi cauți, din nou, pe acei oameni: părinți, rude sau chiar prieteni.

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Este important să îți limitezi dorințele, dar nu ca un sacrificiu, ci ca o concentare a forțelor proprii. Rămâi focusat pe ceea ce contează cu adevărat!

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Bat clopote de nuntă! Le aud de aici deja! Vei face pasul cel mare mai repede decât crezi, așa că pregătește-te emoțional!

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nu este o zi tocmai potrivită pentru călătorii mai lungi, existând un risc de neplăceri semnificative. Poți primi şi unele informaţii mai îngrijorătoare de la mare distanţă. Ți se mai pot întâmpla şi unele evenimente mai ciudate.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nu da curs discuțiilor în contradictoriu cu persoana iubită! Este timpul să lași de la tine și să ai grijă de partener.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

În ceea ce privește bani, se ivesc câteva cheltuieli neprăvăzute. N-ai pe unde scoate cămașa, așa că trebuie să scoți… portofelul!

Balanță: 23 septembrie – 22 octombrie

Planurile de vacanță se năruiesc pe ultima sută de metri, iar cei dragi te lasă baltă! Știu, voiai să stai la plajă, dar ei te-au lăsat doar cu ochii-n soare!

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Trebuie să mai lași orgoliul dacă vrei același lucru-n relația de cuplu! Ce dai aia primești, așa că încearcă să renunți la ambițiile prostești!

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

O vizită neașteptată se ivește la orizont! Noul musafir te face să uiți de stres, așa că primește-l cu brațele deschise!

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Fii mai concentrat asupra sarcinilor şi activităţilor cotidiene. În plan amoros, te poți aştepta la unele întâmplări mai supărătoare, din păcate.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Pe plan amoros, totul merge strună! Partenerul îți face surprize peste surprize, iar timpul petrecut împreună este la superlativ! Ține-o tot așa! Financiar, lucrurile stau la fel de bine!

Pești: 19 februarie – 20 martie

Urmează să fii cerut sau cerută în căsătorie! Persoana iubită nu vrea să te piardă, așa că a pregătit deja inelul! Va trebui să spui marele DA mai curând decât crezi! Cel mai probabil, în următoarea vacanță!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *