May 24, 2024

Toma Cuzin este prezent foarte des pe micile ecrane, fiind unul dintre actorii de bază în serialul Las Fierbinți. Firicel, așa cum este cunoscut de către public, împărtășește momente importante din cariera sa. Însă, în ceea ce privește viața personală, vedeta Pro TV este destul de discretă. Acesta se afișează foarte rar alături de soția sa, Cristina, și de copiii lor.

Pe Toma Cuzin îl știe o țară întreagă datorită rolului său din Las Fierbinți, dar despre soția lui se știu foarte puține lucruri. Cristina Toma are și ea înclinații către artă, fiind o pictoriță extrem de apreciată în România.

Citește și: DE CE NEVASTA LUI FIRICEL DIN LAS FIERBINȚI NU ARE NUME. MISTERUL A FOST DEZVĂLUIT DE UNUL DINTRE PRODUCĂTORII SERIALULUI PRO TV

Cristina, femeia din spatele lui Toma Cuzin

Cristina și Cuzin Toma s-au cunoscut pe vremea când erau adolescenți, iar la scurt timp au decis să se căsătorească. Cei doi au evoluat fiecare către domeniul artelor, ea spre pictură, el spre teatru și film. Mai mult decât atât, se pare că soția a fost cea care l-a impulsionat pe ”Firicel” să aleagă actoria.

Actorul din Las Fierbinți și partenera lui de viață o căsnicie de lungă durată și formează, alături de cei doi copii ai lor, o familie fericită. Toma Cuzin a fost protagonistul mai multor scandaluri, însă Cristina i-a fost mereu alături. Totuși, problemele au schimbat-o pe pictoriță.

„Cristina, sau Cuzina, de ceva timp își spune Cuzina, după prenumele soțului ei, deși minionă, a fost mereu o femeie frumoasă, dar, în ultimii ani, poate din cauza stresului cu procesele în care familia lor este băgată, sau din cauza anumitor neînțelegeri personale, ea nu a mai avut deloc grijă de ea și s-a delăsat, nu se mai aranjează…

Or avea și ei necazuri. Dar problema ei cea mai mare este că nu se duce la sală, nu se duce la fitness, nu aleargă, nu se duce la saloane de frumusețe, ci stă mereu în casă să picteze, să creeze sau doar cu copiii.”, a povestit o persoană din anturajul Cristinei pentru CANCAN.RO, în urmă cu câțiva ani.

Cristina și Cuzin Toma/ Sursa foto: Arhivă CANCAN

Se pare că Toma Cuzin este foarte prins cu filmările serialului fenomen de pe Pro TV. Din acest motiv, casa și responsabilitățile de familie au picat pe umerii Cristinei. Mai mult decât atât, din cauza programului încărcat, cei doi nu mai au timp pentru ei.

„Cuplul merge foarte rar în vacanțe, pentru că soțul Cristinei spune că este mereu foarte ocupat cu filmările. Dacă se duc, eventual se duc rar pe la Târgu Jiu, în satul lui natal, mai precis la Peștisani, la pensiunea unor prieteni, unde stau toată ziua de vorbă cu foștii vecini sau amici sau iau masa.”, a mai spus sursa citată.

Citește și: CUM A REUȘIT SĂ SCAPE FIRICEL DIN LAS FIERBINȚI BASMA CURATĂ, DUPĂ CE A FOST PRINS DE 4 ORI CU DROGURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *