May 20, 2024

Tragedie imensă pentru familia lui Tzancă Uraganu’ și a Alinei Marymar! Nepotul brunetei s-a stins din viață la doar 8 ani, lăsând în urma lui numai suferință. Băiețelul a fost răpus de cancer și nimeni n-a mai putut face ceva pentru a-l salva. Joi a fost condus pe ultimul drum de o mulțime de oameni, care și-au luat adio de la copil. Funeraliile au fost organizate așa cum rar mai vezi, iar părinții și rudele micuțului au fost sfâșiate de durere. Imagini tulburătoare de la înmormântarea lui Lucas!

Lucas, nepotul Alinei Marymar, a fost condus pe ultimul drum pe data de 2 mai. Băiețelul avea 8 ani și a fost doborât de o boală cumplită: cancer. Copilul suferea enorm, iar ultimele clipe din viața lui au fost devastatoare, așa cum mărturisea iubita lui Tzancă Uraganu’. Micuțul a prevestit în urmă cu 8 luni că pe data de 29 aprilie 2024 se va întâmpla o minune. Nimeni din familia lui nu se gândea că acea zi va fi un coșmar, căci Lucas își va da ultima suflare.

CITEȘTE ȘI: CARE A FOST ULTIMA DORINȚĂ A LUI LUCAS, NEPOTUL LUI TZANCĂ URAGANU’. MICUȚUL A FOST RĂPUS DE O BOALĂ CUMPLITĂ, LA DOAR 8 ANI

Priveghiul nepotului Alinei Marymar, organizat așa cum rar mai vezi

Funeraliile au fost organizate așa cum rar mai vezi. Familia Alinei Marymar i-a organizat băiatului o înmormântare unică, totul fiind ca la carte, începând de la decor și până la drumul spre locul de veci. Lucas a fost înmormântat într-un sicriu alb, în formă de mașinuță, realizat special pentru el.

Trupul neînsuflețit a fost depus într-un cort mare alb, unde oamenii prezenți au putut sta în jurul sicriului, să-și plângă durerea. Coroanele de flori au fost nelipsite, iar fotografiile cu Lucas erau peste tot. Mulți maneliști au cântat la priveghiul lui Lucas, iar durerea părinților a fost cumplită.

CITEȘTE ȘI: NEPOTUL LUI TZANCĂ URAGANU, SICRIU ÎN FORMĂ DE MAȘINĂ! IMAGINI EMOȚIONANTE DE LA PRIVEGHIUL MICUȚULUI

Priveghiul lui Lucas / Foto: Captură Video TikTok

Nepotul lui Marymar și al lui Tzancă Uraganu’, condus pe ultimul drum

Alina Marymar a anunțat că înmormântarea lui Lucas va fi joi, pe 2 mai, deși familia și-ar fi dorit să fie sâmbătă, 4 mai, chiar înainte de Paște. Au vrut să petreacă mai mult timp cu micuțul Lucas, însă din păcate acest lucru nu a fost posibil. Astfel, a avut loc o schimbare de ultimă oră, anunțată de iubita manelistului pe internet.

„Toată viața mea, cât voi trăi pe acest pământ, te voi iubi la fel! Prin tine am simțit sentimentul și iubirea de a avea copil, chiar dacă erai nepot! Primul meu copil! Frumusețea și bunătatea din sufletul tău nu va mai exista niciodată la nimeni”, scria iubita lui Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare.

Lucas a fost condus pe ultimul drum de foarte mulți oameni. La intrare în cimitir au fost depuse multe coroane de flori, cu chipul copilului, baloane albe, iar numele lui a fost realizat din flori, apoi expus deasupra porții cimitirului. Drumul spre locul de veci a fost presărat cu petale de trandafiri. Imaginile surprinse și postate în mediul online i-au lăsat pe mulți fără cuvinte.

Lucas, condus pe ultimul drum / Foto: Captură Video Social Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *