May 20, 2024

Sărbătorile se apropie, iar magazinele au pregătit super oferte! Printre acestea se numără și Lidl, care a informat clienții cu privire la reducerile din perioada 29 aprilie și 4 mai 2024. În campanie, se află și un produs preferat de români.

Oamenii așteaptă cu nerăbdare Paștele să petreacă alături de persoanele dragi. Nu mai este un secret că românii preferă să aibă masa pline de preparate tradiționale, precum cozonac, pască, friptură de miel sau drob. Așadar, unii au început deja să meargă la cumpărături pentru a achiziționa cele necesare. La rândul lor, multe magazine își întâmpină clienții cu reduceri foarte mari pentru a-i atrage.

Citește și: LEGEA MIROSURILOR TE POATE LĂSA FĂRĂ BANI ÎN PORTOFEL! AMENZI DE PÂNĂ LA 30.000 DE LEI DACĂ VECINII SE PLÂNG DE MIROSUL DE MÂNCARE GĂTITĂ

Reduceri de Paște la Lidl în perioada 29 aprilie – 4 mai

Lidl și-a informat clienții cu privire la reducerile de Paște. Super-ofertele încep în data de 29 aprilie 2024 și sunt valabile până pe 4 mai 2024. Pe listă se află alimente, produse de curățenie, produse lichide, hrană pentru animale, cosmetice haine, obiecte electrocasnice, de decor, de grădinărit și, bineînțeles, articole specifice acestei sărbători.

Brânza de vaci de la Pilos, un produs preferat de români, va avea în această perioadă o reducere uriașă de 30%. Mai exact, clienții vor scoate din buzunar doar 13,99 lei în loc de 19,99 lei. Și cum brânza merge bine cu roșii, și acestea sunt la ofertă. Prețul unei caserole va fi de 5,99 lei în loc de 8,99 lei.

Smântâna de la aceeași marcă este și ea la ofertă. O cutie de un kilogram are o reducere de 31%, adică în loc de 15, 99 lei va costa 10, 99 lei. Salamul cu șuncă se află și el pe listă, iar prețul său este redus de la 12,99 lei la 9,99 lei.

Până la Paște, românii sărbătoresc ziua de 1 Mai, unde micii sunt preparatul vedetă. Așadar, Lidl a decis să reducă și prețul acestui produs. Oamenii vor putea cumpăra o caserolă cu doar 18,99 lei în loc de 16,99 lei.

Reducerile se aplică și altor produse care pot fi regăsite în catalogul oficial și sunt valabile până pe data de 4 mai 2024. Clienții trebuie să aibă în vedere că în cele două zile de Paște, 5 și 6 mai, magazinele Lidl sunt închise.

„Pe 5 si 6 mai, magazinele Lidl vor fi închise, astfel încât echipa noastra să petreacă sărbătorile pascale acasă, așa cum se cuvine. Magazinele Lidl vor fi din nou deschise începând cu 7 mai. Paște fericit!”, au transmis reprezentanții Lidl pe site-ul oficial.

Citește și: CE A PĂȚIT O ROMÂNCĂ, DUPĂ CE A CUMPĂRAT O CASEROLĂ CU ARIPIOARE DE PUI DINTR-UN SUPERMARKET LIDL DIN CLUJ. CE ERA ÎNAUNTRU, DE FAPT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *