December 1, 2023

Soare, mare, plajă și o întreagă insulă, dotată după ultimele standarde, numai pentru tine. Toate acestea sună fantastic, însă și aproape imposibil. Spuneam aproape, pentru că o astfel de insulă tocmai ce a fost scoasă recent la vânzare, iar prețul este mai mic decât al unei vile pe Dorobanți. Este vorba despre Insula Iguana, situată în Marea Caraibilor, un loc desprins parcă din povești. Cât trebuie să scoată din buzunar cei care își doresc propria insulă tropicală?

Recent, Insula Iguana, din Marea Caraibilor a fost scoasă la vânzare. Aceasta se află la 19 kilometri de Nicaragua, adică la 45 de minute cu avionul de capitala Managua și la o scurtă excursie cu barca de micul oraș Bluefields, acolo unde există numeroase restaurante și magazine. Paradisul tropical este dotat cu tot ce trebuie și se vinde la un preț de nimic, spun specialiștii.

(CITEȘTE ȘI: CÂT TE COSTĂ UN SAT ÎNTREG, CU O PRIVELIȘTE IDILICĂ. UN BĂRBAT A CUMPĂRAT, CU DOAR 260.000 DE EURO, 44 DE CASE, UN BAR, O PENSIUNE, O PISCINĂ ȘI O BISERICĂ)

Insula Iguana a fost scoasă la vânzare

Așa cum spuneam, Insula Iguana este un paradis tropical, acoperit de palmieri de cocos, banani și înconjurată de ape de un albastru cuceritor. Aici, natura sălbatică se împletește perfect cu ultimele tehnologii și oferă celor care merg acolo o experiență de vis, fiind locul perfect de vacanță.

Pe Insula Iguana au fost construite mai multe case, care dispun de trei dormitoare, două băi, verandă, sufragerie, bar și zonă de zi. De asemenea, există și locuri de cazare suplimentare pentru personalul de pe cealaltă parte a insulei. Iar, dacă aceia care ajung pe insulă nu au chef de o baie în mare se pot relaxa oricând la piscina din mijlocul așezării. Un generator de rezervă, un sistem septic și un sistem de captare a apei fac insula destul de autonomă.

Totul a fost construit la standarde moderne de un dezvoltator american, iar acum insula este de vânzare. Pentru o imagine mai clară a paradisului tropical mai spunem și că o promenadă șerpuiește în jurul proprietății, iar cei care se plimbă pe aici au șansa de a întâlni specii captivante de fluturii migratori. De asemenea, un turn de observație de 9 metri permite vizitatorilor să privească peste ocean și la pădurile tropicale din depărtare.

Cele descrise mai sus fac pe oricine să vrea să locuiască măcar pentru câteva zile în paradisul tropical. Este bine de știut și faptul că micuța insulă din Marea Caraibilor este acum de vânzare. Cei care își doresc să achiziționeze proprietatea trebuie să scoată din buzunar 475.000 de dolari. Prețul este unul mai mult decât avantajos, spun specialiștii și vine din dorința proprietarului actual de a vinde cât mai repede proprietatea.

„Insula ar putea oferi, de asemenea, un loc sigur, idilic, pentru a vă pensiona – cu un buget mult mai mic decât ați găsi pe insulele tropicale comparabile. Din cauza unui deces în familie, proprietarul actual a scos pe piață insula Iguana la un tarif redus”, se arată în anunțul de vânzare.

Așa cum spuneam, prețul este unul relativ mic pentru un astfel de paradis tropical, mai ales dacă aruncăm o privire și asupra prețurilor imobiliarelor practicate în România. La o scurtă privire pe site-urile de specialitatea, observăm că o vilă pe Dorobanți costă mult mai mult. De exemplu o „casă de lux” în București, cu parter și etaj, costă aproape 700.000 de euro.

699.000 de euro o vilă în Dorobanți /Foto: imobiliare.ro

(VEZI ȘI: DOI ROMÂNI DIN SPANIA AU CREZUT CĂ L-AU PRINS PE DUMNEZEU DE PICIOR. L-AU ȘANTAJAT PE UN PREOT ȘI I-AU CERUT 10.000 DE EURO, DAR AU AJUNS LA POLIȚIE)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *