December 1, 2023

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a lansat o ipoteză incredibilă în mega-scandalul de dopaj în care se află Simona Halep. Cel poreclit Corleone susține că soția lui Patrick Mouratoglou este principala vinovată pentru faptul că sportiva noastră a fost depistată pozitiv.

Dumitru Dragomir crede, în continuare, în nevinovăția Simonei Halep, fiind de părere că soția lui Patrick Mouratoglou nu ar fi deloc străină de coșmarul prin care trece ex-liderul WTA de mai bine de un an.

Ți-am zis că nevasta lui Mouratoglou a nenorocit-o. Ți-am zis? Băi, fii atent aici. Am stat și m-am gândit că ceva nu se leagă. Ți-am spus, aici e lucru necurat. Soția i-a băgat colagenul.

Domne, spunea ea și atunci îl nenorocea. Știi cum sunt criminalii, recunoști din prima, îți dă mai puțin. Eu cred că nevastă-sa a făcut din prostie, din gelozie. Dacă ea spunea la proces, la TAS, la instanța finală.

Dacă spunea Simona să îl cheme pe Mouratoglou la proces, păi ce, ea putea să ia dacă nu îi dădea el? Îl cheamă tribunalul acum. Eu, dacă aș fi avocatul Simonei, îl chemam. Simona nu a făcut asta pentru că este o doamnă.

Sunt oameni în viață care au atâta demnitate cum noi nu putem înțelege. Ea crezându-se nevinovată a crezut că niciodată nu o să ia suspendare. Și în momentul în care i-a spus lui că trebuie să spun că nu am încotro, a ieșit el și a spus”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit fanatik.ro.

(NU RATA: SIMONA HALEP, ÎNCĂ UN CEAS DE LUX! CÂT COSTĂ NOUA BIJUTERIE | FOTO)

Dumitru Dragomir, un șmecher
Dumitru Dragomir, un șmecher „calificat”, client fidel, în trecut, al localului „La Boschetărie” (Foto: CANCAN.RO)

Simona Halep a luat suplimentele la îndemnul lui Patrick Mouratoglou

De altfel, zilele trecute, Patrick Mouratoglou și-a asumat întreaga vină în acest scandal, precizând că Simona Halep a luat suplimentele contaminate la îndemnul său. Tocmai din acest motiv, francezul s-a arătat dispus să facă tot ce-i stă în putință pentru ca sportiva noastră să revină cât mai repede pe teren.

Sunt încrezător pentru viitorul Simonei Halep, după apelul făcut la TAS, deoarece e un tribunal independent. Am putut stabili de unde a venit contaminarea. Deci noi i-am propus să ia colagenul și l-am cumpărat de la o companie.

S-a întâmplat ca acest colagen să fie contaminat. Nu aveam de unde să știu, dar îmi asum responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat, întrucât e vorba de echipa mea și de mine. Noi i-am cumpărat acest colagen. Am făcut toate testele posibile pentru a stabili că vorbim despre o contaminare.

Sunt foarte încrezător că tribunalul independent va constata că Simona nu s-a dopat niciodată, că este o victimă și trebuie să revină pe teren și să joace cât de repede posibil„, a declarat Patrick Mouratoglou în podcastul Tenis Weekly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *