May 24, 2024

Florin Piersic are parte de un adevărat calvar din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă! Marele actor a suferit mai multe intervenții chirurgicale, atât în Cluj-Napoca, cât și-n Capitală. Starea lui a fost șubredă, însă medicii au intervenit la timp și i-au acordat toate îngrijirile de care avea nevoie. CANCAN.RO a surprins imaginile cu „Mărgelatul” pe targă, în timp ce era dus la spital în București. Ei bine, prietena bună a titanului cinematografiei românești și-a dat cu părerea despre modul în care Piersic a fost „tratat” de către echipajul medical, în timpul transferului de la o unitate spitalicească la alta. Reacția tranșantă a cântăreței Irina Loghin!

Florin Piersic trece prin momente foarte grele din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. A suferit câteva intervenții chirurgicale, fiind transferat de la Cluj-Napoca la București. Actorul a fost adus în București cu un elicopter SMURD, apoi dus la unitatea medicală cu o ambulanță.

De altfel, transferul de la Matei Balș la Spitalul Foișor s-a făcut tot cu o ambulanță, titanul cinematografiei românești fiind transportat cu o targă în interiorul unității medicale. CANCAN.RO a surprins imaginile și a oferit toate detaliile despre starea lui (VEZI AICI)

CITEȘTE ȘI: FLORIN PIERSIC JR. ȘOCHEAZĂ DIN NOU! MESAJUL CONTROVERSAT PE CARE L-A POSTAT ÎN TIMP CE TATĂL SĂU LUPTĂ PENTRU VIAȚA LUI

Florin Piersic
Florin Piersic a ajuns de pe scenă la spital

Irina Loghin, reacție tranșantă când a văzut cum e „tratat” Florin Piersic

Irina Loghin și Florin Piersic au o relație strânsă de prietenie. Marea doamnă a cântecului românesc s-a arătat îngrijorată de starea de sănătate a actorului. Cântăreața de muzică populară a fost deranjată de faptul că Florin Piersic a fost plimbat pe targă cu ambulanța, dintr-un spital în altul, ca pe „un neica nimeni”.

”Mă doare foarte tare starea lui Florinel. Ce mă deranjează cel mai tare este faptul că îl plimbă pe targă cu ambulanța, din spital în spital, ca pe un neica nimeni.”, a mărturisit Irina Loghin, pentru playtech.ro

CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ ȘI CU CE SE OCUPĂ SOȚIA LUI FLORIN PIERSIC. ANNA TÖRÖK ȘI MARELE ACTOR SUNT CĂSĂTORIȚI DE PESTE 3 DECENII

Artista crede că este o mare bătaie de joc la adresa marelui actor, să fie plimbat din spital în spital.

”Nu știu cum să categorisesc toată această situație, dar, mai mare bătaie de joc, nu se poate! Pe cel mai iubit actor să-l porți, așa, din spital în spital!”, a mai spus artista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *