May 20, 2024

Iulia Vântur nu mai locuiește în România de mai bine de 10 ani. A renunțat la cariera ei în televiziune și s-a mutat în India, acolo unde și-a urmat visul. Românca a ajuns cântăreață la Bollywood, fiind foarte iubită de străini. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Salman Khan, însă mereu au preferat să fie discreți atunci când a venit vorba despre relația lor amoroasă. Chiar și așa, în cel mai recent interviu, artista îl numea pe actor „scutul ei”. Pentru că a fost Paștele, fosta prezentatoare TV s-a întors pe meleagurile noastre și a petrecut alături de familie. 

Iulia Vântur este împreună de ani buni cu Salman Khan, starul de la Bollywood. Românca trăiește o frumoasă poveste de iubire cu celebrul actor internațional, însă foarte rar vorbește despre relația ei amoroasă cu acesta.

Sunt discreți și fac tot posibilul să nu dea prea multe din casă, chiar dacă fanii celor doi îi iau la întrebări în mediul online. Fosta prezentatoare de la Pro TV a vorbit, de curând, despre partenerul ei de viață, mărturisind că este „scutul ei”. În presa de peste hotare, vedeta a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Salman Khan.

„Salman este precum o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, în timp ce ești înconjurată de o aură atât de mare, precum o are el”, spunea aceasta pentru City Times, în timp ce era în vizită în Dubai.

CITEȘTE ȘI: IULIA VÂNTUR ȘI SALMAN KHAN, NUNTĂ ÎN SECRET?! CINE I-A DAT DE GOL: ”S-A CĂSĂTORIT! TOATĂ LUMEA ȘTIE”

Salman Khan și Iulia Vântur/ Sursa foto: Arhivă CANCAN

Iulia Vântur a venit în România fără Salman Khan

Chiar dacă are un program aglomerat, Iulia Vântur își găsește timp suficient să vină în România, să petreacă alături de familia ei și de cei apropiați. La fel s-a întâmplat și zilele trecute, de Paște, când vedeta de televiziune și-a luat zborul către Iași și s-a dus la casa părintească.

Salman Khan nu a însoțit-o nici de această dată, pentru că agenda lui este plină cu evenimente, cel mai probabil. Starul de la Bollywood este așteptat cu sufletul la gură în România de către fanii cântăreței, însă marele moment nu a fost nici de această dată.

Iulia Vântur s-a bucurat de câteva zile acasă, alături de părinții ei și de prietenii apropiați. Artista a mers la biserică în noaptea de Înviere și a gustat din clasicul cozonac.

„Paștele e cu adevărat special… acasă, împreună cu părinții și prietenii din copilărie, cu lumina primită de la biserica, cu mâncare tradițională românească pe masă și miros de iarbă verde. Fericită că am reușit să ajung și anul acesta acasă, de Paște. Să aveți un Paște binecuvântat, cu lumina, bucurie și dragoste în suflete”, a scris Iulia Vântur pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iulia V Vantur (@vanturiulia)

CITEȘTE ȘI: ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE SALMAN KHAN NU A LUAT-O DE SOȚIE PE IULIA VÂNTUR DUPĂ 12 ANI DE RELAȚIE: ”ESTE DOAR VINA MEA!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *