July 22, 2024

Iuliana Pepene, concurenta de la America Express, a dezvăluit în premieră detaliile despre iubitul ei, alături de care pare să aibă o relație de aproape un an.

Concurenta a discutat deschis despre viața sa personală la emisiunea lui Dan Capatos, dezvăluind chiar că nunta ar putea fi pe planul apropiat.

În urmă cu câteva zile, Iuliana Pepene a discutat cu Dan Capatos și l-a adus în discuție pe iubitul ei, dezvăluind că cei doi sunt împreună de aproape un an.

Concurenta pare extrem de fericită în relația sa actuală, subliniind că se înțeleg de minune și că relația lor este construită pe respect reciproc.

O viitoare nuntă?

Iuliana Pepene a lăsat să se înțeleagă că relația cu iubitul său este una serioasă și că nunta ar putea fi o posibilitate în viitorul apropiat. Deși a subliniat că nu fac planuri mărețe, concurenta a menționat că îl va chema la nuntă pe Dan.

Despre identitatea iubitului său, Iuliana Pepene a păstrat discreția, nefurnizând detalii specifice.

Cu toate acestea, în ianuarie, imagini cu Iuliana Pepene sărutându-se pasional cu un tânăr blond au stârnit curiozitatea publicului.

Având în vedere că au trecut 11 luni de atunci și că au fost surprinși împreună în vacanță după America Express, există speculații că acel bărbat blond ar putea fi actualul ei partener.

Concurenta a subliniat că are cine să o aștepte acasă și că se bazează pe respect în relația lor. Iuliana Pepene a vorbit despre dragostea dintre ei, lăsând deschisă posibilitatea unei nunti în viitor.

Iuliana Pepene păstrează un aer de mister în jurul vieții sale private, dar detaliile dezvăluite recent aruncă o lumină asupra relației sale actuale și a posibilității unei căsătorii iminente.

Iuliana Pepene și bărbatul cu care s-a sărutat la Loft / Sursă foto: CANCAN.RO
Iuliana Pepene și iubitul ei / Sursă foto: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *