June 15, 2024

Jador, cunoscutul artist și fost concurent al emisiunii „Survivor România”, se pregătește să îmbrățișeze o nouă etapă în viața sa: cea de tată.

Vestea minunată a venit din partea lui Jador însuși, care a anunțat în mediul online că iubita sa, Oana Ciocan, este însărcinată și că sunt nerăbdători să devină părinți pentru prima dată.

Oana Ciocan, însărcinată: Jador se simte împlinit!

Cântărețul a dezvăluit că relația sa cu Oana i-a adus liniștea și că este fericit să întemeieze o familie alături de ea. Recent, Jador a postat câteva imagini cu Oana din vacanța lor în Punta Cana, iar în mesajul său emoționant a anunțat că în curând vor fi trei.

Mesajul plin de dragoste al artistului a adus emoții fanilor săi, iar aceștia sunt încântați de vestea că Jador va deveni tată.

„De aceea va lăsa omul pe tatăl său și pe mama sa și se va lipi de femeia sa și vor fi un singur trup. Eu chiar am câștigat Survivor! Am câștigat fericirea. Te iubesc cel mai mult din lumea asta! Nu îmi pare rău că am plecat și am renunțat la șansa aceea de a câștiga bani când ei nu mi-au adus împlinire niciodată! În schimb, tu mi-ai umplut inima de dragoste și izvorăște în mine fericirea! Soția mea superbă, abia aștept să fim 3!”, a scris Jador pe rețelele sociale, exprimându-și bucuria și emoția momentului.
Jador va deveni tătic! Oana Ciocan este însărcinată: "Abia aștept să fim 3!"

Jador și Oana vor avea 7 copii!

În urmă cu o lună, Jador a mărturisit într-un podcast că își dorește să aibă cel puțin 7 copii, iar Oana este de acord cu el.

Artistul a vorbit despre dragostea și susținerea necondiționată pe care o primește din partea iubitei sale, iar aceasta l-a motivat să își dorească o familie mare și fericită.

În timpul discuției, Jador a dezvăluit chiar și numele pe care le-a ales pentru primii trei copii, dacă aceștia vor fi băieți.

Cu o relație puternică și bazată pe încredere reciprocă, Jador și Oana Ciocan se pregătesc acum pentru o nouă aventură în viața lor: cea de părinți.

Această veste a adus bucurie în inimile lor și în inimile fanilor, care îi urmăresc cu drag și entuziasm pe rețelele sociale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *