December 8, 2023

O poveste de iubire din care s-a născut un act artistic îndelung apreciat – apariția piesei „Nu am chef azi”, marcată de o ceartă între juratul Tudor Chirilă și actrița Dorina Chiriac. Cei doi au format o relație pasională timp de 7 ani. Ruptura, însă, a fost inevitabilă, mărturisea juratul de la Vocea României. Deși niciunul dintre ei nu a rămas cu vreun gust amar, după ce relația s-a încheiat. Detaliile se află mai jos, în articol.

Timp de șapte ani a durat relația între juratul Tudor Chirilă și actrița Dorina Chiriac. Cântărețul și actrița din „Moromeții” și „După-amiaza unui torționar” au avut o relație pasională, o relație din care, ulterior, s-a născut o piesă îndelung apreciată de ascultători, și anume „Nu am chef azi”. Hitul se datorează fostei partenere, fiind inspirat de situații. Versurile le-a scris în 20 de minute.

Din cearta lor s-a născut un hit – „Nu am chef azi”

Despre acest aspect, juratul Tudor Chirilă a vorbit în cadrul unui interviu pentru revista Playboy, mai demult. S-a certat cu iubita lui de la acea vreme, Dorina Chiriac. Pentru că situația era „fierbinte”, a pus mâna pe foi și a început să scrie. Fiind, astfel, conturată o piesă ce s-a aflat în topul preferințelor ascultătorilor.

„M-am certat cu iubita mea de-atunci – Dorina Chiriac – într-o seară, după care m-am aşezat la masă şi am scris, în 20 de minute, „Nu am chef azi”. Prin ’96, oamenii o duceau foarte greu în România. Știu că există concepţia că oamenii trebuie să stea împreună pentru copiii lor. E o formă de ipocrizie pentru că relaţiile se deteriorează adesea, oamenii se înşală, îşi vorbesc urât, îşi subminează familia”, mărturisea artistul.

Vezi și MANELE LA VOCEA ROMÂNIEI! MOMENTUL CARE A LĂSAT PE TOATĂ LUMEA CU GURA CĂSCATĂ. TUDOR CHIRILĂ: „BRAVO, EXTRAORDINAR!”

Tudor Chirilă este jurat la Vocea României

Vezi și IUBITA LUI TUDOR CHIRILĂ A AJUNS GREU DE RECUNOSCUT! IULIA MÎZGAN A SUFERIT O TRANSFORMARE RADICALĂ ÎN PRIMĂVARA ACESTUI AN

Dorina Chiriac și Tudor Chirilă, o iubire pasională care a ținut 7 ani

Despre motivul real al despărțirii nu s-a discutat niciodată. Deși atât Tudor Chirilă, cât și actrița Dorina Chiriac sunt nume sonore pe scena artistică, nu au dorit să ofere mai multe detalii legate de ruptura amoroasă. În cadrul unui alt interviu, actrița mărturisea, de exemplu, ce a atras-o la juratul de la Vocea României.

„Tânărul Tudor de 19 ani activa ca un rebel fără cauză. Pe mine bărbaţii m-au cucerit cu non-abilităţile lor. În ce-l priveşte pe Tudor pot să spun că m-a atras în momentul în care l-am văzut dansând.

Dansa cu o credinţă imensă, cu bucurie, cu exuberanţă, foarte organic, dar, cumva, la ora aia, neterminat în mişcări. În afara faptului că e un artist integru, Tudor Chirilă e un om integru”, a dezvăluit actriţa la Europa FM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *