April 25, 2024

Karina Pavăl, moștenitoarea imperiului Dedeman evaluat la trei miliarde de euro, a fost surprinsă într-o ipostază care a stârnit speculații cu privire la viitorul său familial.

Tânăra de 29 de ani a fost văzută în compania fetiței unor prieteni de familie, iar gesturile ei grijulii și zâmbetul mereu prezent pe buze au dat semnale clare despre pregătirea pentru a deveni mamă.

Îmbrăcată cu eleganță, dar fără ostentație, Karina a fost fotografiată în timp ce luau masa la FishHouse din zona Floreasca, alături de iubitul său, avocatul Dragoș Iamandoiu, și câțiva prieteni.

Atmosfera veselă și relaxată de la masă a fost completată de prezența copilei, care a atras toată atenția.

Plimbarea ulterioară prin zona Victoriei a confirmat că aceasta este extrem de îndrăgostită de micuță și dispusă să petreacă timp de calitate alături de ea.

Gesturile ei tandre și jocurile împreună cu copila au ridicat întrebări cu privire la viitorul său familial, sugerând că ar putea fi pregătită să devină mamă pentru prima dată, alături de partenerul său Dragoș Iamandoiu.

Aceste imagini au generat multe speculații și au alimentat curiozitatea fanilor, care sunt nerăbdători să afle dacă Karina Pavăl va face curând anunțul mult așteptat despre o posibilă sarcină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *