December 2, 2023

Alături de iubită în permanență! Așa îl descoperim pe Lino Golden de ceva vreme, dar e de înțeles, dragostea-i mare, și dovedită, după ce trapperul tocmai ce a cerut-o de soție, în timpul petrecerii pe care o dădea de ziua lui. CANCAN.RO a dat nas în nas cu cei doi, aflați într-un tur de Mall Băneasa, iar imaginile, prezentate în exclusivitate, nu ar trebui ratate.

Lino Golden a făcut primul pas: a cerut-o de nevastă pe a lui iubită, Alexandra, alături de care trăiește povestea de dragoste de mai bine de un an. S-a întâmplat luna trecută, atunci când cântărețul a împlinit 26 de ani și a dat mare petrecere. Fata, în culmea fericirii, l-a îmbrățișat și l-a sărutat apăsat!

„Îți mulțumesc că ești alături de mine mereu. O mie de cuvinte nu valorează nimic și voiam să îți zic dacă vrei să fii soția mea?”, a spus, între altele, Lino.

(CITEȘTE: CANCAN.RO ARE IMAGINILE! LINO GOLDEN A SCĂPAT VOLANUL ȘI A FĂCUT ACCIDENT)

Lino Golden, de mână cu iubita lui, pe care a cerut-o de soție luna trecută

Lino Golden, părăsit de iubită pentru o…cafea!

Zilele curg fericit pentru cei doi. Nedespărțiți sunt, chiar dacă mai au și altele de făcut, în afară de …iubire. CANCAN.RO a dat peste ei zilele trecute, în centrul comercial de la Băneasa. Conduși de șofer au ajuns Lino și Alexandra la mall, iar acolo s-au ”împrăștiat” în mulțime. Aveau, însă, și o țintă, pe care au ”lovit-o”, însă ceva mai târziu.

La pas au luat, inițial, mall-ul, la plimbare doar, că de shoppinguț nici nu a fost vorba, după care s-au retras în zona cu mâncăruri care mai de care, pe toate gusturile, pe loc și la pachet. Au ales ultima variantă și au comandat. A fost momentul în care iubita, nerăbdătoare să simtă aroma cafelei, a plecat la Starbucks. L-a lăsat pe Lino al ei, alături de șofer, să rezolve cu mâncarea.

(NU RATA: DRAMA NEȘTIUTĂ A ARTISTULUI LINO GOLDEN. DEZVĂLUIRILE CUTREMURĂTOARE ALE CÂNTĂREȚULUI: „MEREU O SĂ FIE UN GOL IMENS ÎN INIMA MEA”)

Lino Golden a ridicat mâncarea la pachet și se îndreaptă către iubita care l-a părăsit pentru o …cafea

Dar l-a lăsat și ”pradă” fanilor, care nu au ezitat. L-au asaltat pe trapper cu cerința expresă, poze, multe poze. Iar Lino nici nu s-a împotrivit, pe nimeni nu a refuzat. Însă a venit comanda, așa că timpul retragerii sosise. Lino Golden a ridicat mâncarea și, alături de omul cu volanul, a plecat către iubita lui, care rezolvase, deja, cafeaua. Cei doi s-au așezat la masă și, preț de câteva minute, au mai stat la taclele. Apoi, s-au ridicat, au părăsit mall-ul și, în câteva zeci de minute aveau să ajungă în locuința pe care și-au cumpărat-o, de curând, împreună.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *