June 15, 2024

Meteorologii au venit cu vești noi! Se anunță lapoviță și ninsoare în România, la sfârșit de săptămână. Între 10 și 12 noiembrie, temperaturile se vor menține mai scăzute în termometre, în anumite regiuni. Iată mai jos, în artocol, ce arată ultima prognoză meteo oferită de ANM.

Se anunță lapoviță și ninsoare în România, la final de săptămână. Potrivit ultimei prognoze meteo, se vor forma precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare pe crestele montane. În Banat, Dobrogea, estul Munteniei și Transilvania se vor înregistra intensificări ale vântului. Vântul va sufla cu viteze între 45 și 65 km/h. La munte, însă, la altitudinile înalte, vântul va sufla cu peste 80 km/h.

Începând cu ziua de vineri, 10 noiembrie, românii trebuie să se aștepte la un cer înnorat, dar și ploi, îndeosebi spre zonele de sud-vest, spre seară. Noaptea, în zonele de vest, centru și nord-vest, vor fi ploi pe arii restrânse. Temperaturile minime vor fi între 3 și 14 grade Celsius, iar cele maxime se vor situa între 10 și 19 grade Celsius. Pe arii restrânse, dimineața, va fi ceață. În zona Dobrogei, temperaturile se vor menține mai ridicate față de nivelul normal al perioadei.

Vezi și ULTIMA ORĂ! ȘEFUL ANM ÎI CONTRAZICE PE CLIMATOLOGII ACCUWEATHER! CAND VIN NINSORILE, DE FAPT, ÎN BUCUREȘTI!

Cum va fi vremea în București, între 10 și 12 noiembrie 2023

Meteorologii au venit cu vești și pentru Capitală. Între 10 și 12 noiembrie 2023, locuitorii vor avea parte de înnorări, dar și de ploi pe arii restrânse. De exemplu, vineri, 10 noiembrie, cerul va fi noros, iar noaptea există posibilitatea să plouă. Temperatura minimă se va situa între 6 și 8 grade Celsius, iar cea maximă va atinge și 18 grade Celsius.

În cursul zilei de sâmbătă, 11 noiembrie, vor fi precipitații slabe în Cpaitală, iar vântul va sufla moderat. Abia spre seară, vântul se va intensifica, ajungând la rafale de 45…55 km/h. Temperatura minimă se va situa între 4 și 6 grade Celsius, iar cea maximă va ajunge la 17 grade Celsius.

Duminică, 12 noiembrie, se vor înregistra temperaturi mai scăzute în termometre, în București. Cea maximă va atinge 15 grade Celsius, pe când temperatura minimă va fi între 2 și 3 grade Celsiu. Pe parcursul zilei, vântul va avea intensificări.

Vezi și LUNA NOIEMBRIE ADUCE VALORI TERMICE PESTE “NORMALUL” PERIOADEI. PROGNOZA METEO OFERITĂ DE ANM NE ALINTA CU TEMPERATURI DE SEPTEMBRIE

De asemenea, weekendul 11 – 12 noiembrie aduce înnorări în toate regiunile țării, iar ploile își vor face simțită prezența pe timpul nopții. Precipitațiile se vor înregistra îndeosebi în zonele nordice și centrale, precum și în zona montană.

Sursă foto: colaj Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *