May 20, 2024

Laurențiu Reghecampf a făcut publică o imagine emoționantă cu cei doi băieți pe care îi are cu Corina Caciuc. Antrenorul a vrut să arate ce înseamnă dragostea de frate, înfățișându-i pe micuți într-o ipostază surprinzătoare. 

După divorțul de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și-a oficializat relația cu noua sa iubită, Corina Caciuc. Cei doi sunt împreună de aproape doi ani, iar între timp au devenit și părinți. În luna mai a anului 2022, a venit pe lume primul lor băiat, Liam. Iar în urmă cu mai bine de o lună, s-a născut cel de-al doilea copil pe care l-au numit Landon Abram. Antrenorul are 4 băieți din relații diferite.

Citește și: REGHE CERE SPRIJINUL INSTANȚEI: ”TREBUIE SĂ ÎNCETEZE ACEASTĂ HĂRȚUIRE!” POLIȚIA NU CONFIRMĂ URMĂRIREA PENALĂ ÎMPOTRIVA CUNOSCUTULUI ANTRENOR!

Imaginea emoționantă cu Laurențiu Reghecampf și cei doi băieți ai săi

În Joia Mare, 2 mai 2024, Laurențiu Reghecampf a publicat pe contul său de Instagram o fotografie cu cei doi băieți pe care îi are din relația cu Corina Caciuc. În imaginea, antrenorul își ține copiii în brațe și pare extrem de fericit. De asemenea, se poate observa cum Liam îl pupă pe fratele său mai mic. ”Dragoste de frate” a fost textul pe care proaspătul tătic l-a scris în dreptul pozei.

Imaginea postată de Laurențiu Reghecampf/ Sursa foto: Instagram

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au ales pentru cel de-al doilea copil al lor un nume cu o puternică semnificație – Landon. Are origini englezești și înseamnă „deschis” sau „pajiște cu iarbă”.

Se spune că persoanele care îl poartă sunt foarte ambițioase și duc mereu la bun sfârșit tot ce își propun, fiind lideri înnăscuți, înțelepți și pasionați de spiritualitate. În ceea ce privește cel de-al doilea prenume – Abram – are origine evreiască și se traduce prin „tată înălțat”.

La scurt timp după ce iubita lui a născut, Laurențiu Reghecampf a oferit o serie de declarații exclusive pentru CANCAN.RO. Antrenorul a declarat că micuțul este rodul iubirii dintre el și Corina Caciuc, iar momentul în care a venit pe lume le-a adus celor doi fericire și împlinire.

„Venirea pe lume a lui Landon Abram este pentru noi un moment de fericire, de împlinire și rezultatul iubirii dintre noi doi – eu nu am spus asta decât celor apropiați, care se bucură din suflet alături de noi. Ce comentează alții nu este problema mea.”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Citește și: MOTIVUL PENTRU CARE ANAMARIA PRODAN A CHEMAT-O PE CORINA CACIUC CA MARTOR ÎN PROCESUL DE DIVORȚ CU REGHE. OBSEDATĂ! + CACEALMAUA CU MĂRITIȘUL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *