June 15, 2024

Camelia Mitoșeru și Florin Piersic sunt legați de o prietenie deosebită, consolidată de-a lungul anilor prin colaborările lor pe scenă și turneele internaționale.

Deși cei doi actori au împărțit scena în numeroase spectacole, legătura lor a ajuns la un alt nivel în timpul unui turneu în Israel. Recent, Camelia Mitoșeru a dezvăluit detalii surprinzătoare despre relația lor, într-un interviu.

Camelia Mitoșeru și Florin Piersic au petrecut mult timp împreună, atât pe scenă, cât și în diverse turnee prin lume. În ciuda relației profesionale strânse, aceasta s-a transformat în ceva mult mai profund în timpul unui turneu în Israel.

În cadrul acestui turneu, Florin Piersic a devenit părintele spiritual al Cameliei Mitoșeru, fiind nașul său de cununie la căsătoria religioasă cu cel de-al doilea soț.

Căsătoria religioasă în Israel

Camelia Mitoșeru a povestit cum a ajuns să fie cununată de Florin Piersic și Ana Szeles în Israel. Deși a avut parte doar de cununia civilă și slujba catolică la prima sa căsătorie cu tatăl lui Mihai Mitoșeru, actrița și-a dorit o slujbă ortodoxă la recăsătorirea cu artistul Alexandru Luca. Această dorință a fost îndeplinită spontan în timpul turneului lor în Israel.

“Într-una din zile, un prieten bun ne-a dus la Marea Moartă, iar de acolo, direct la Biserica Ortodoxă din Ierusalim. Acolo, preotul m-a întrebat dacă am mai fost căsătorită religios, iar eu i-am spus că nu am avut parte de o slujbă ortodoxă. Astfel, ne-a făcut o slujbă de iertare a păcatelor și ne-a cununat. Florin Piersic, împreună cu Ana Szeles, mi-au fost nași de cununie,” a mărturisit Camelia Mitoșeru.
Legătura neștiută dintre Camelia Mitoșeru și Florin Piersic! Totul s-a  întâmplat în Israel, dar s-a aflat abia acum: "Nu mai erau căsătoriți" |  EXCLUSIV - WOWBiz

Slujba de cununie a fost una specială, însoțită de recitări de poezii de către Florin Piersic și de prezența unor păsărele în cupola bisericii, creând o atmosferă magică.

“Cât timp a durat slujba, s-au plimbat două păsărele în cupola bisericii, iar Piersic a recitat poezie după poezie. Sunt fina lui Piersic într-un fel, dar între timp am divorțat de Luca. După slujbă, am servit masa de cununie la biserică, pregătită de măicuțe,” a povestit actrița.

O relație specială

Deși Camelia Mitoșeru a divorțat ulterior de Alexandru Luca, legătura spirituală cu Florin Piersic a rămas un capitol memorabil în viața sa.

Prietenia lor continuă să fie una deosebită, bazată pe respect și amintiri comune din cariera teatrală și din viața personală.

Aceste dezvăluiri subliniază nu doar prietenia solidă dintre cei doi actori, ci și capacitatea lor de a transforma momente obișnuite în experiențe de neuitat.

Florin Piersic și Camelia Mitoșeru rămân două personalități remarcabile ale scenei românești, a căror legătură profundă este un exemplu de prietenie și devotament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *