June 15, 2024

Lidia Buble are concurență serioasă în familie! Se știe că surorile cântăreței sunt numai una și una, la fel de înzestrate nativ ca vedeta, iar succesul pare că a luat cu asalt întreaga celulă familială Buble. Acest aspect vă este ilustrat, în exclusivitate de CANCAN.RO, site-ul ce nu scapă absolut nimic nesemnalat. În căutările noastre îndelungi, am realizat că Lidia nu este singura fashionistă dintre cei 11 frați.

Estera, fosta parteneră de la America Express a lui „Lidi”, este cea mai cunoscută dintre surorile solistei. Însă nici celelalte nu se lasă mai prejos, părând că au copiat din stilul de viață afișat de starul familiei. Diana, actuală Pup, fostă Buble, este tot cântăreață, semn că talentul s-a transmis în genă. Artista are 25 de ani și este căsătorită, iar relația pare să îi meargă din plin. Aceasta are și poze cu Lidia pe profilul de Instagram, legătura lor fiind una extrem de strânsă.

( NU RATA: LIDIA BUBLE ELUCIDEAZĂ MISTERUL: S-A LOGODIT? ADEVĂRUL DESPRE INELUL DE PE DEGET: ”NU-L MAI DAU JOS!” )

Lidia Buble nu este singurul „fashion icon” din familie. Surorile îi fac concurență!

Hermes VS Dior: Sora Diana are geantă de patru ori mai scumpă decât Lidia Buble

Printre reprezentantele sexului frumos, de cele mai multe ori, constituie o miză purtarea de haine și accesorii cât mai aspectuoase și scumpe. Lidia Buble a fost și este, încă de la lansarea în showbiz, unul dintre etaloanele fashion. Negreșit, artista investește mult în imaginea sa, iar acest lucru se vede. Gențile, poșetele și clutchurile sunt în centrul de interes al interpretei, care-și completează, astfel, ținutele cu brio.

Diana Pup, fostă Buble, sora Lidiei, s-a afișat cu un Hermes de aproape 30.000 $

Însă în cazul prezentat de CANCAN.RO, vedeta a fost devansată de sora sa, Diana. Pe scurt, Lidia a purtat cu drag și spor o geantă MEDIUM LADY DIOR BAG, al cărei preț se ridică la 6.500 de euro. Prin comparație, Diana a ridicat mult ștacheta în materie de modă, prezentându-se cu un Hermes Birkin 30 Gold Togo GHW Handbag, poșetă al cărei preț se ridică la 28,999.00 $.

( CITEȘTE ȘI: RĂZBUNAREA LIDIEI BUBLE PE RĂZVAN SIMION A FOST DUREROASĂ PENTRU VEDETA ANTENEI 1: „I-AM DAT PESTE SPATE DE I-AU PÂRÂIT VERTEBRELE!” )

Cel mai de preț accesoriu purtat de Lidia Buble, un inel cu diamant

Lidia a fost sinceră din prima: ”Nu m-am logodit!”. Apoi, avea să detalieze. ”Toată lumea, când a văzut inelul… Inclusiv ieri, că am fost la un magazin să-mi cumpăr un parfum, `vaaaai, felicitări, te-ai logodit!` I-am zis: ce aveți? `Păi uite cât diamantul! Inelul este de logodnă!` Dar nu e. E un inel pe care l-am primit, pur și simplu, de apreciere. Deci, nu este de logodnă, este doar un inel foarte frumos. Este superb.

L-am primit la împlinirea vârstei de 30 de ani și pentru că eu nu am avut un inel adevărat. Bine, plasticuri din astea de scenă am avut, dar un inel adevărat, pe care să-l port în fiecare zi, nu. Pe ăsta nu o să-l mai dau jos”, a dezvăluit Lidia Buble, la CANCAN EXCLUSIV.

Diana are 25 de ani și este una dintre surorile Lidiei Buble (Foto: Instagram)

( ACCESEAZĂ ȘI: CUM FĂCEA LIDIA BUBLE 100 DE LEI PE ZI: „AVEAM NEVOIE DE BANI ȘI TREBUIA SĂ GĂSESC O SOLUȚIE”. CELE MAI GRELE MOMENTE DIN VIAȚA VEDETEI )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *