May 20, 2024

Într-un interviu recent, cântăreața româncă Lidia Buble a dezvăluit câteva detalii surprinzătoare despre relația sa cu omul de afaceri Horațiu Nicolau.

La vârsta de 31 de ani, Lidia trăiește o iubire profundă alături de Nicolau, în ciuda diferenței de vârstă de 32 de ani dintre ei.

Lidia a subliniat că legătura lor este caracterizată de o comunicare remarcabilă, iar uneori este suficientă o simplă privire pentru a se înțelege reciproc.

Despre partenerul său, Lidia a mărturisit că este o persoană extrem de bine informată și că se simte fericită în prezența lui.

Cu toate criticile primite pentru diferența de vârstă dintre ei, Lidia a clarificat că adevăratele sentimente nu sunt dictate de aspecte exterioare.

Ce diferență de vârstă este între Lidia Buble și Horațiu Nicolau, iubitul  ei | replicaonline.ro

Ea a discutat deschis despre relația lor și a menționat că se simte mai fericită ca niciodată alături de Horațiu.

Întrebată dacă își dorește copii, Lidia a declarat că vrea mai mulți, dar consideră că este important să se căsătorească mai întâi. Ea subliniază importanța unei căsătorii înainte de a aduce copii pe lume.

Despre diferența de vârstă dintre ea și partenerul său, Lidia a evidențiat că dragostea adevărată nu ține cont de astfel de aspecte. Ea crede că dragostea este universală și nu are limite de vârstă sau alte criterii exterioare.

Deși a preferat întotdeauna să își păstreze viața personală departe de ochii publicului, Lidia Buble a oferit o privire rară în universul ei intim, arătând că dragostea sinceră și comunicarea deschisă sunt fundamentale într-o relație de succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *