December 2, 2023

Drumul Aurului a ajuns la final pentru Edward Sanda și Cleopatra Stratan, după doar 3 săptămâni. Cuplul a părăsit America Express de la Antena 1, s-au întors acasă și și-au reluat activitățile zilnice. Parcursul lor, însă, a fost urmărit nu doar de telespectatorii și fanii emisiunii, ci și de Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care și-au spus opinia în cadrul unui podcast special conceput pentru show. Comendiatul a susținut că, în anumite situații, artistul a fost „laș”, preferând să o lase pe soția sa să facă anumite probe. Iată detaliile mai jos.

Una dintre cele 9 echipe participante la America Express a fost formată din Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Cuplul a rezistat în competiție timp de 3 săptămâni și, potrivit informațiilor apărute în spațiul public, ar fi încasat în jur de 1.500 de euro pentru fiecare săptămână pe care au petrecut-o pe Drumul Aurului. Informațiile se regăsesc la acest LINK. Zilele trecute, Cleopatra Stratan a fost surprinsă de CANCAN.RO în timp ce se plimba singură prin oraș. Imaginile exclusive pot fi vizualizate AICI.

Citește și S-A AFLAT! CARE SUNT CELE TREI ECHIPE DIN SEMIFINALA AMERICA EXPRESS 2023, DE LA ANTENA 1

Au trăit clipe de spaimă în show-ul de la Antena 1

Activitatea cuplului de la America Express a fost intens urmărită de fani, iar pe rețelele de socializare au comentat diverse decizii care au fost luate. De exemplu, au existat situații în care Edward Sanda i-a sugerat soției sale, Cleopatra Stratan, să facă anumite probe. Acest aspect fie i-a deranjat, fie i-a amuzat pe unii dintre telespectatori.

Cuplul a avut parte și de situații periculoase la America Express. De exemplu, într-una dintre ediții, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut parte de un real șoc, atunci când au fost înconjurați de 3 motocicliști înarmați. Vezi AICI detaliile.

Vezi și TATĂL CLEOPATREI STRATAN DE LA AMERICA EXPRESS ARE UN OBICEI LA CARE NU RENUNȚĂ NICIODATĂ. NU ȚINE CONT DE FAPTUL CA A ÎMPLINIT DEJA 53 DE ANI

Cătălin Bordea, un fost concurent de la America Express, a reacționat la deciziile lui Edward Sanda

În cadrul emisiunii „Podcastito Express”, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au comentat câteva imagini și situații de la America Express. Printre altele, în centrul atenției a fost și Edward Sanda, care nu și-a asumat riscul în anumite probe în show-ul de la Antena 1. Cătălin Bordea a făcut referire la proba la înălțime pe care au avut-o de făcut cuplul. Atunci, Edward Sanda i-a spus soției sale să urce ea pe un turn înalt, el refuzând să ia parte la probă.

„Vreau să-i mulțumesc lui Edward Sanda! De acum încolo, când o să am orice urmă de lașitate, am păstrat momentul ăla cu el. Când o să zic: «Cred că am fost laș astăzi», o să pun momentul ăla cu el: «Baby, e prea periculos, hai tu!».

Eu când am văzut faza aia la TV, mi-a sărit popcornul din gură. Am zis că aia e făcută la montaj: au lipit «baby» cu «este», cu «prea periculos» și cu «hai tu» din altă zi, că altfel nu ai cum așa ceva, așa laș?!”, a spus Cătălin Bordea.

Edward Sanda: „Dacă îmi pui acum o armă în mână, o iau razna!” / Sursa Foto: Instagram.com

Bordea: „Cum merge, mă, el acum acasă la socră-su?”

De altfel, comediantul a susținut că nu înțelege cum ar putea Edward Sanda să dea ochii cu socrul său, după ce a refuzat anumite probe și a pus-o pe soția lui să le facă.

„Da, cum merge, mă, el acum acasă la socră-su? Bă, e Stratan! Eu mergeam la concerte la Stratan cu teamă, mi-era frică să nu sară de pe scenă, că era body builder. Nu vedeai body builder pe vremea aia, și nici femei cu silicoane. Acum vorbesc frustrările din mine, că dacă mai aveam verigheta pe deget, acum ziceam și eu: hai, stai liniștit!”, a mai spus comediantul.

De altfel, Nelu Cortea a comentat și noua piesă pe care cuplul a lansat-o, la o zi după ce s-a difuzat momentul în care echipa și concurenții au trăit clipe de groază. Piesa se numește „Cu pistolul la tâmplă”.

Nelu Cortea: „Păi, de ce n-ai făcut piesă tu despre reporteriță, că ea a fost cu pistolul la cap, nu tu. Dacă tot ai avut o traumă atât mare, nu faci frate piesă despre ea!”.

Citește și CEARTĂ CA LA UȘA CORTULUI LA AMERICA EXPRESS. CLEOPATRA STRATAN A RĂBUFNIT, DUPĂ CE EDWARD SANDA I-A SPUS CĂ VREA O PAUZĂ: „IAR SE VAITĂ”

Edward Sanda a reacționat: „Toți sunteți curajoși, viteji și neînfricați!”

Artistul a transmis un mesaj, după ce s-a difuzat episodul cu Nelu Cortea și Cătălin Bordea.

„Lumea își dă cu părerea despre atacul pe care l-am trăit în Columbia. Și cei din exterior, dar și cei din interior (unii concurenți!), nu le dau numele că și așa nu îi prea știe nimeni. Toți sunteți curajoși, viteji și neînfricați! Dacă ați fi fost voi în situația aia, cu siguranță ați fi trăit aceeași spaimă, poate chiar și mai rău! Noi nu am vorbit de rău pe nimeni și nu am făcut mișto de ceilalți colegi din show, pentru că așa suntem noi și așa suntem educați. Dacă voi ați ales să o faceți, pot să spun doar că sunteți prost crescuți!

P.S: vorbiți de noi și ne cântați piesa, că așa poate se mai uită și la voi cineva! Și, pentru ăștia care se cred puternici, viteji și neînfricați, comentând de pe canapea: vreau să știți că Dumnezeu are grijă de toți și de toate! În general, în viața asta, ce dai se cam întoarce, la un moment dat!”, a spus Edward Sanda, pe internet.

Sursă foto: social media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *