December 8, 2023

Zilele acestea, Dani Oțil a acceptat invitația dragului său prieten, Mihai Bobonete, și a venit la podcastul său. Cu acest prilej, printre multe alte subiecte, a venit vorba și de nunta matinalului de la Antena 1 cu Gabriela Prisăcariu. Astfel, juratul de la Românii au talent a dezvăluit public că a fost dat afară de la marele eveniment.

Între starul de la Antena 1 și cel de la PRO TV s-a legat o prietenie strânsă încă din vremea în care comedianul și-a făcut debutul în lumea mondenă. În urmă cu mai bine de un deceniu s-au cunoscut și au rămas împreună, chiar dacă drumurile lor au luat-o pe căi diferite. Totuși, de ce a fost dat afară de la nunta matinalului?

Mihai Bobonete și Dani Oțil sunt prieteni de ani buni / Sursă foto: Facebook

De ce a fost dat afară Mihai Bobonete de la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu

Dat fiind faptul că Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au un băiețel de doar doi ani, pe nume Tiago, nu au putut să stea la propria lor nuntă până în zori. La 21:28, au plecat, dar invitații au rămas. La miezul nopții, ospătarii au venit să-i dea afară pe invitați, printre care se afla și Mihai Bobonete:

„Ne-au dat afară ospătarii tăi, ai uitat? Tu ai plecat la 21:28, dar noi, mesenii, am mai stat până la 00.

Dar cred că ai dat tu un telefon: „Ba, băieţi, mâine tre’ să facem bani, să îi daţi afară pe beţivii ăia”, a spus comediantul, în propriul său podcast.

Evenimentul a avut loc pe data de 30 iulie 2023, când prezentatorul TV și soția sa au plecat de la biserică și au mers la un local situat pe malul lacului Buftea, unde au petrecut pe cinste.

Când a început prietenia prezentatorului TV cu actorul

În anul 2011, publicul de pe micile ecrane l-a văzut pe Mihai Bobonete în compania lui Răzvan Simion și a lui Dani Oțil la matinalul de la Antena 1.Acolo și-a făcut debutul comediantul. Totul a pornit de la faptul că a văzut o știre despre devierea circulației pe Giurgeni, zona de unde provine și s-a gândit la un personaj comic. Producătorii  au văzut imediat potențialul său și l-au luat în emisiune.

„Am văzut o ştire, cum că se închide podul de la Cernavodă pentru renovare, iar traficul va fi deviat pe Giurgeni, eu fiind de la Giurgeni. Şi mi-a venit asta cu «Văru’ de la Giurgeni». Feedback-ul a venit repede, foarte multă lume întreba cine sunt, iar personajul a fost foarte îndrăgit”, spunea artistul, la vremea aceea.

La scurtă vreme după aparițiile sale TV, cei de la PRO TV l-au ofertat pentru a primi șansa de a fi „Bobiță” în producția Las Fierbinți. Nici nu a fost atât de greu să-l aducă, din moment ce se zvonea, la vremea aceea, că postul concurent l-ar fi dat afară.

(CITEȘTE ȘI: S-a rupt lanțul de iubire dintre Mihai Bobonete și colegii din Las Fierbinți. Bobiță nu mai face stand up cu Celentano și Giani)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *