May 20, 2024

O situație alarmantă îngrijorează locuitorii din Slănic Prahova, pe măsură ce un crater misterios a apărut în mijlocul orașului, generând evacuarea a peste 40 de persoane și blocând circulația în zonă.

Cu doar câteva zile înainte de Paște, oamenii se tem că vor trebui să-și petreacă sărbătorile în altă parte, departe de casele lor, în timp ce autoritățile locale se luptă să găsească o explicație pentru fenomenul neobișnuit.

Despre acest incident, un localnic a speculat că ar putea fi vorba despre o galerie subterană, dar experții au respins această ipoteză, sugerând că apariția craterului ar putea fi legată de lucrările de exploatare dintr-o mină veche din zonă.

Care este explicația

Un inginer de la Salina Slănic Prahova a explicat că fenomenul ar putea fi rezultatul mișcării apei subterane pe sub stradă.

În ciuda speculațiilor și a zvonurilor, situația rămâne neclară, iar geologii sunt așteptați să decidă dacă locuitorii trebuie evacuați sau nu.

Cu toate acestea, viceprimarul Slănicului, George Alionte, a transmis că, deocamdată, toți locuitorii sunt în siguranță și se așteaptă măsurătorile și deciziile experților.

În această atmosferă de incertitudine, comunitatea din Slănic Prahova se pregătește să petreacă sărbătorile pascale într-o stare de neliniște, neștiind dacă vor putea reveni în siguranță la casele lor înainte de Paște.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *