December 2, 2023

La mai bine de șapte luni de la divorțul de Livia, Cătălin Bordea nu vrea să mai audă de vreo altă iubită, mai ales după ce fosta soție a fost surprinsă în compania lui Spike, cândva unul dintre bunii săi prieteni. Actorul a mărturisit în exclusivitate pentru CANCAN.RO care este motivul pentru care a luat această decizie și ce lovitură pregătește pentru acest final de an.

Deși au trecut ceva luni de când fosta soție l-a părăsit, Cătălin Bordea nu are în plan să-și refacă viața sentimentală. După ce Livia i-a dat lovitura și a fost surprinsă de paparazzi CANCAN.RO în brațele lui Spike, nimeni altul decât cel ce-i fusese cavaler de onoare la nuntă, comediantul s-a focusat strict pe viața sa profesională.

Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine. Mă concentrez pe mine sa fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez”, a declarat Cătălin Bordea în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cătălin Bordea își sacrifică viața sentimentală pe realizările profesionale/ Foto: Instagram

Va da lovitura pe plan profesional

Mai mult, acesta se pregătește să dea lovitura la acest final de an, cu o premieră în cinematografie.

„Turneul pe care abia l-am început se va termina anul viitor. Am filmat un special care o sa apară pe o platformă importantă, eu fiind primul comediant ofertat. Acesta o să fie din 8 Decembrie în toate cinematografele din țară. E primul special de comedie care o să fie in cinematografe”, ne-a spus juratul de la iUmor.

Citește și: LIVIA ȘI SPIKE S-AU MUTAT ÎMPREUNĂ, IAR CĂTĂLIN BORDEA REACȚIONEAZĂ: “MAI TARE M-AR INTERESA DACĂ SE MUTA SOFIA VICOVEANCA ALĂTURI DE UZZI”

„Nu am iubită, pentru că nu o caut”

Altfel, Cătălin Bordea nu ne-a ascuns faptul că și-n acest moment e tot singur. Asta întrucât nu-l interesează să aibă vreo relație în prezent, altele fiind prioritățile sale.

„Da, sunt tot singur. Nu îmi găsesc iubită pentru că nu o caut. Am alte treburi. Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, aștept turneele și mă înconjor de oameni faini. Lucrurile încep să se așeze, ușor ușor”, a completat acesta.

Vezi și CĂTĂLIN BORDEA, IRONIE DURĂ LA ADRESA FOSTEI SOȚII. CE A PUTUT SĂ SPUNĂ COMEDIANTUL DESPRE LIVIA, DAR ȘI DESPRE SPIKE

Și-a luat mașina înapoi

Cătălin Bordea a divorțat de fosta sa soție, Livia, după mai bine de 11 ani de relație. Bruneta a fost cea care a decis să-și continue viața pe un alt drum, motiv pentru care, chiar dacă nu și-ar fi dorit acest lucru, actorul i-a dat toată libertatea, semnând actele de divorț, la notar. La acea vreme, ca un adevărat cavaler, el i-a lăsat fostei partenere și mașina sa, pe care a continuat să i-o plătească tot el, dat fiind faptul că automobiul era luat în leasing. După imaginile apărute în CANCAN.RO, cu fosta sa soție alături de Spike, acesta și-a recuperat Range Rover-ul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *