July 22, 2024

Naționala României a fost vizitată de Premierul Marcel Ciolacu! Selecționerul Edi Iordănescu și „elevii” săi au avut parte de o surpriză, în seara zilei de luni, 20 noiembrie 2023. Oficialul a mers în baza de la Mogoșoaia, pentru a-i felicita pe jucătorii români pentru performanța marcată în cursul serii de sâmbătă, 18 noiembrie, în meciul împotriva Israelului. CANCAN.RO vă arată imagini și informații exclusive!

Sâmbătă seara, 18 noiembrie 2023, românii au jubilat! În partida Israel – România, care a avut loc pe Pancho Arena din Felcsut, Ungaria, „tricolorii” au reușit să marcheze două goluri (minutele 10 – George Pușcaș și 63 – Ianis Hagi). Scorul final de 1-2 ne-a adus calificarea la EURO 2024, așteptată cu sufletul la gură de mai bine de 8 ani! Apoi, după victoria din teren, „elevii” lui Edi Iordănescu s-au întors în România.

În această seară, fotbaliștii români au avut parte de o surpriză! Premierul Marcel Ciolacu i-a vizitat în baza de la Mogoșoaia, acolo unde „tricolorii” se antrenează intens pentru următorul meci care va avea loc în data de 21 noiembrie, cu Elveția. CANCAN.RO vă arată imagini, în exclusivitate, cu „flota” care a ajuns la poarta bazei sportive din Ilfov, dar și informațiile momentului!

În baza de la Mogoșoaia a sosit Premierul României, pentru a-i felicita pe jucători / sursă: CANCAN.RO

Vezi și BANI GREI PENTRU JUCĂTORII NAŢIONALEI! CE PRIME COLOSALE VOR PRIMI DUPĂ CALIFICAREA LA EURO 2024

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu Naționala României, luni seara, 20 noiembrie 2023

Cu o zi înainte ca „tricolorii” să revină pe teren și să îi înfrunte pe elvețieni, Premierul Marcel Ciolacu a vizitat baza sportivă de la Mogoșoaia, acolo unde fotbaliștii se antrenează. Preț de 20 de minute, oficialul a stat de vorbă cu jucătorii, dar și cu selecționerul Edi Iordănescu. De altfel, i-a felicitat pentru peformanța din teren și pentru calificarea la EURO 2024. Conform informațiilor obținute de CANCAN.RO, Premierul a purtat o discuție mai lungă cu selecționerul Echipei Naționale!

Naționala de Fotbal a României, victorie clară în meciul cu Israel – Calificare la EURO 2024 / sursă foto: Inquam Photos / Cornel Putan

România – Elveția, pe Arena Națională, marți, 21 noiembrie 2023, ora 21:45

Marți, 21 noiembrie 2023, are loc partida România – Elveția, din Grupa 1. Partida se va disputa pe Arena Națională din București, începând cu orele 21:45, iar drumul „tricolorilor” spre EURO 2024 se va încheia. Este ultimul meci înainte de turneul final. Românii au așteptat cu sufletul la gură și acest meci, iar tribunele vor fi pline. Conform FRF, e sold out!

Vezi și FRAȚII LUI EDI IORDĂNESCU NU S-AU MAI PUTUT CONTROLA LA MECIUL CU ISRAELUL! IMAGINI FĂRĂ PRECEDENT, ANDREI A PLÂNS ÎN GENUNCHI TIMP DE 10 MINUTE, IAR ALEX A URLAT „NEBUNEȘTE”

CANCAN.RO a intrat în „culisele” bazei sportive de la Mogoșoaia – „tricolorii” se antrenează intens!

De altfel, CANCAN.RO a intrat în „culisele” bazei sportive de la Mogoșoaia, la nici 24 de ore de la calificarea la EURO 2024. Echipa Națională s-a reîntors în România, în cursul zilei de duminică, 19 noiembrie. După conferința de presă susținută de Răzvan Burleanu, președintele FRF – Federația Română de Fotbal, jucătorii au mers la cantonamentul de la Mogoșoaia, pentru a se pregăti de meciul cu Elveția. Imaginile exclusive de la antrenamente pot fi vizualizate AICI!

Sursă foto: CANCAN.RO, Inquam Photos / George Calin, Cornel Putan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *