December 8, 2023

O companie aeriană din China a reușit „performanța” de a pune în vânzare bilete de avion cu prețuri pe care nu apar nici măcar de Black Friday pe piață. Transportatorul a pus, din greșeală, bilete care nu costă nici măcar 7 lei, în loc de câteva sute de lei bune. Pentru că eroarea este a firmei, clienții vor beneficia de „discountul” special. 

Întreaga situație hilară a pornit de la o defecțiune tehnică a sistemului care a avut loc miercuri seară, în jurul orei 20:00. Mai mulți internauți au încercat, în fel și chip, să sesizeze eroarea, dar compania nu a răspuns, sumele au fost achitate și mulți au crezut că poate au parte de o reducere specială, fiind oricum perioada de Black Friaday în întreaga lume.

(CITEȘTE ȘI: Când este, de fapt, Black Friday 2023. Marii retaileri din piața românească se pregătesc pentru ziua cea mare)

Ce se va întâmpla cu biletele de avion deja cumpărate

Dat fiind faptul că eroarea este a companiei aeriene și că clienții au încercat să sesizeze neregulile, dar nu a fost posibil, cei de la China Southern Airlines au transmis joi, pe rețelele de socializare, că toate biletele pe care le-au luat cu câțiva yeni sunt valide! Așadar, cei care au avut noroc vor zbura sute de kilometri cu nici măcar 7 lei!

De asemenea, firma a ținut să precizeze că în acest weekend, călătorii vor beneficia de o mulțime de promoții pentru că are loc cel mai mare eveniment din shoppingul chinezesc, un fel de Black Friday propriu.

Cazul amintit este unul fericit, dar alți clienți nu au avut aceeași soartă. În aprilie 2023, de exemplu, mai multe persoane au reușit să cumpere bilete de avion cu 300 de dolari, în loc de 10.000 de dolari, de la compania aeriană japoneză All Nippon Airways. A fost vorba tot despre o eroare, dar firma a decis să nu onoreze zboruri la asemenea prețuri, ci să înapoieze banii.

(CITEȘTE ȘI: Românii au luat decizii ciudate în prag de Black Friday 2023. Ce anunț a făcut un angajat la muncă)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *